Paulová se upsala seriálovému kolotoči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paulová se upsala seriálovému kolotoči!

Jana Paulová
Jana Paulová (Foto: Jan Tůma, TV Nova)

Sympatická herečka Jana Paulová se rozhodla zůstat v seriálové mašinérii a opět se tak upsat televiznímu boomu.

Ačkoliv se herečka Jana Paulová mnoho let bránila hraní v seriálech, v posledních letech změnila názor a naskočila do seriálového kolotoče. První jí klofla Tv Prima do seriálu Vinaři. ,,Vinaři byl projekt, který měl předem daný počet dílů, točil se na mé milované jižní Moravě, takže nebylo co řešit,“ svěřila se Paulová revue.idnes.cz. Herečka dříve odmítala seriály například kvůli tomu, že si nemohla přečíst, co bude hrát v dalších dílech a to jí nevyhovovalo. Po seriálu o víně naskočila do seriálu z lékařského prostředí.

Do nekonečného seriálu se upsala na další rok

V seriálu Ordinace v růžově zahradě dostala roli Jarmily. ,,Postava Jarmily se mi líbila a to jsem ani v tu chvíli netušila, jak mi bude při tom natáčení hezky. Myslím, že tam lidi všech profesí dbají na to, aby jim při tom běhu na dlouhou trať bylo dobře, bez nějakého zbytečného dusna a přitom tam vládne totální profesionalita,“ dodala o roli Paulová. I když se tedy nejdříve seriálové horečce vyhýbala, nakonec si i tento žánr oblíbila natolik, že se Ordinaci a Jarmile upsala na další rok. Herečku si tedy v televizi užijeme ještě dost, protože jí baví. Jak dlouho bude ale Paulová, známá především z Kameňáku, bavit diváky?

Jana Paulová prozradila, co by jí zabilo! Odpověď naleznete v tomto videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 4. 2017 • 20:02

Co je divákům do toho, jestli ona je v prostředí natáčení spokojená ? Záleží na tom, jak spokojená je veřejnost a jestli na to kouká.Já viděla z jednoho dílu 5 min. na zkoušku , když Čvančarová byla ještě kudrnatá a z dalšího dílu kousek na 5 min. Munzarové.Pak už nikdy jsem nenakoukla , jestli je to snad lepší. Má-li být jejich omluvou, že buď mají hypotéky, nebo málo naspořeno do důchodu , pak tě pic kulturo v Česku ! V tom případě ale nemusela dělat gesto, že Kameňák 4 nenatočí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.