Waldemara přivezl Walda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Waldemara přivezl Walda!

Buick Riviera
Buick Riviera (pro Aha! – Igor Zehl)

VELKÁ BÍTEŠ - Obrovský automobil Buick Riviera z roku 1971, jehož konstruktér se prý nechal inspirovat také kopřivnickou Tatrou, na zadní části označený floridskou značkou a vpředu značkou Walda, přivezl legendární pěveckou hvězdu šedesátých let Waldemara Matušku (74) na náměstí ve Velké Bíteši.

Obrovský automobil Buick Riviera z roku 1971, jehož konstruktér se prý nechal inspirovat také kopřivnickou Tatrou, na zadní části označený floridskou značkou a vpředu značkou Walda, přivezl legendární pěveckou hvězdu šedesátých let Waldemara Matušku (74) na náměstí ve Velké Bíteši.

Křtily se tu totiž další dvě hvězdy na místním chodníku slávy před penzionem U Raušů. A kdo byl vedle Matušky tím druhým, komu se dostalo cti ocitnout se vedle dalších hvězd z oblasti kultury a sportu? Zpěvák Miroslav Žbirka! „Vzpomínám si, jak jsem v naší staré černobílé televizi viděl Waldemara Matušku, a říkal jsem si, že by to bylo také skvělé, být zpěvákem. Ale nikdy by mě nenapadlo, že budu dnes s ním na této akci,“ smál se Žbirka. Vše se konalo v režii majitele penzionu Jiřího Rauše, který tu v rámci oslav svých padesátin obdržel také svoji vlastní hvězdu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.