Janžurová se smrtí v zádech: Žal odkládám na čekačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Janžurová se smrtí v zádech: Žal odkládám na čekačku!

Iva Janžurová získala podivné dědictví.
Iva Janžurová získala podivné dědictví. (Foto Facebook.com a reprofoto ČT)

Když je populární herečka na pódiu, na své strasti musí zapomenout. Se smrtí svých blízkých odehrála představení, aniž by na sobě dala cokoliv znát...

"Jely jsme se Sábou do Brna na představení, dozvěděly jsme se od Theodorky, že Slávek zemřel, a odehrály jsme to beze stopy té události," okomentovala Iva Janžurová (75) smrt manžela Stanislava Remundy (†84) v magazínu OnaDnes. A to samé zažila již před lety při úmrtí milované maminky.

"Když mi umřela maminka, hrála jsem komedii v Banské Bystrici. Čtvrt hodiny před začátkem jsem dostala telegram. Odvedla jsem roli bez jakéhokoli žalu, diváci se smáli na plné pecky. Ten žal pro tu chvíli musíte odložit někam na čekačku," dodala statečná Janžurka.


Iva Janžurová: Manželství s Lábusem? Mělo by velkou perspektivu...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
17. 4. 2017 • 12:19

Tak nevím,máme to považovat jako hrdinství?Já osobně jsem zažila obě situace.Úmrtí manžela i maminky a v tu chvíli,co jsem se to dozvěděla,jsem nedokázala vnímat ani co se se mnou děje a ona dokázala zahrát představení,kde si musí pamatovat ještě text.Ta práce je pro ni důležitější,než lidi kolem ní.Podle mne,ne hrdina,ale člověk bez citu a emocí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.