Chudák Špinarová (†65): Křivda před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chudák Špinarová (†65): Křivda před smrtí!

Zpěvačku ze show Tvoje tvář má známý hlas vystřihli...
Zpěvačku ze show Tvoje tvář má známý hlas vystřihli... (Foto: ara a reprofoto Polar TV )

Zdá se to neuvěřitelné, ale jakoby legendární zpěvačku Věru Špinarovou neměla televize ráda. Když bylo v pořadu něco vystřihnout, často to odnesla právě zpěvačka. Poslední taková křivda se jí udála jen krátce před smrtí.

Věra Špinarová totiž přišla do show Tvoje tvář má známý hlas podpořit Martina Dejdara, který vystoupil s její nejtěžší píseň Jednoho dne se vrátíš. Zpěvačka se zúčastnila generální zkoušky, do vysílání se však záběry s ní nedostaly. „Materiál s Věrou Špinarovou nebyl odvysílán z dramaturgických důvodů,“ uvedl pro Blesk mluvčí show Vojtěch Boháček.

Do vysílání se zpěvačka nevešla ani, když Karel Gott slavil ve Sportovní hale šedesáté narozeniny. Tehdy zazpívala píseň Paganini tak, že samotný Karel zíral údivem, ale v televizi se neobjevila. „Museli to samozřejmě celé krátit, ale proč ona, nevím. To byla věc dramaturga,“ uvedl režisér koncertu Jiří Adamec.

Fotogalerii z pohřbu legendární Věry Špinarové najdete ZDE!

Poslední pocta pro Špinarovou: Tahle ji Dejdar napodobil v Tváři!

 



Přečtěte si
qwertina
6. 4. 2017 • 21:47

ph6633
4. 4. 2017 • 17:05

Neúčastí na pohřbu Věry Špinarové téměř všichni naši rádoby "umělci" ukázali, co jsou zač !!! Věrce nesahali ani po kotníky, všichni dali přednost svým kšeftům a Gott výmluvám. Jó, kdyby měl koncert na konci světa, to by se tam nechal dopravit letadlem třeba v leže !!! Jediná Marie Rottrová se dokázala vrátit až z Mexika, to je aspoň úroveň. Děkuji.

brunos
4. 4. 2017 • 16:55

ČT je žumpa tak co chcete dobrého čekat ?

hejhej
4. 4. 2017 • 14:49

Hlavně, že byl odvysílán z dramatických důvodů se Zagorkou. Pražáci několikrát dokázali, že si neváží naší nejlepší zpěvačky, protože byla ostravský patriot a nikomu se nevnucovala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.