Vendula Svobodová (45): Takové ponížení nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vendula Svobodová (45): Takové ponížení nečekala!

Vendula byla konfrontována s neuvěřitelnou nabídkou.
Vendula byla konfrontována s neuvěřitelnou nabídkou. (Aha! - Michal Šula)

Vendula Svobodová (45) musela kvůli charitě čelit nechutným návrhům.

Získávat peníze na dobročinnost je náročné. „Můžu říct, že to byl jeden z nejhnusnějších zážitků v mé dosavadní letité činnosti,“ přiznala deníku Aha! Vendula.

Ostrá podmínka
Když před několika měsíci vyjednávala o sponzorství pro Kapku naděje, dostala neočekávanou podmínku. „Ano, můžeme podpořit váš projekt a dostanete peníze, když se se mnou vyspíte!“ popsala Svobodová, co jí na jednání »nabídl« významný byznysmen, jehož totožnost deník Aha! zná.

Odmítnutí
Temperamentní Vendula jen co popadla dech z nečekaného návrhu, zareagovala slovy, ať na to dotyčný rychle zapomene. „Někteří lidé si opravdu myslí, že si můžou díky svému postavení dovolit cokoliv,“ uzavřela znechuceně prezidentka Kapky naděje. A jelikož nesplnila požadavek potenciálního sponzora, odešla s nepořízenou, což ji v tomto případě ani nevadilo.

Nenechá se odradit
Svobodová vede nadační fond už sedmnáct let a přiznává, že za ta léta měla většinou štěstí na slušné lidi a poslední zkušenost ji rozhodně neodradí, aby přestala hledat nové podporovatele nadace. 

Vendula se pochlubila dalším tetováním! Co na něm je? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kiwi65
5. 4. 2017 • 16:13

Nadace?To jako že se jednou za rok ta šlapka zviditelní v televizi,vybere od blbů co chtějí pomáhat dvě mega a pak zajedou do děcáku a před kamerama tv nova rozdají plyšáky za pět litrů?Kdyby ty nadace nebyl tunel,tak musí ty postižený děcka mít pozlacený vozíčky.

-bello-
4. 4. 2017 • 22:25

V Česku je dost " podnikatelů" z kterých se i mně zvedá žaludek. Důležitost se jim potí i ušima a co do chování je to némlich Perlovka . Vendula dělá záslužnou práci, to mi nikdo nevezme!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.