Peroutku z Tváře polepili ho chlupama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peroutku z Tváře polepili ho chlupama!

Šestá proměna Milana Peroutky vyrazila všem dech.
Šestá proměna Milana Peroutky vyrazila všem dech. (Foto: TV Nova, ara)

Tisíce chlupů na obličeji udělaly zázrak. Milan Peroutka (27) se díky nim v soutěži Tvoje Tvář má známý hlas proměnil v dokonalou kopii lamače ženských srdcí Enrique Iglesiase (41). Pod maskou ho nikdo nepoznal.

.„Milanova proměna se nám povedla nad naše očekávání,“ přiznala umělecká maskérka Adriana Bartošová. „Pečlivě se míchal odstín pleti a precizně se lepilo strniště a obočí, na to je specialistka Eva Schwartzová a je v tom opravdu geniální. Samozřejmě jsme dále pracovali s očními čočkami, parukou a třešničkou na dortu bylo mateřské znaménko a uhrančivě podmalované oči,“ prozradila tajemství proměny. „Ani jsem v té proměně Milana nemohla poznat,“ dodala vedoucí maskérů Tváře.

A nepoznal se ani Peroutka, který víc než se vzhledem bojoval se samotným vystoupením. „Nejtěžší bude do sebe nasát rytmy Latinské Ameriky. Budu muset pořádně kroutit pánví,“ přiznal. Jak Milan zvládne napodobit španělskou hvězdu i zpěvem, o tom se můžete přesvědčit už v neděli ve 20:20 na Nově.

Video: Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.