Hezounek Gránský má nový kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hezounek Gránský má nový kšeft!

V Modrém kódu bude hrát lékaře na traumatologii.
V Modrém kódu bude hrát lékaře na traumatologii. (Foto Aha! – Dana Kolářová, FTV Prima)

Jako Leoše Trébla juniora v Ohnivým kuřeti už ho fanynky neuvidí. Zoufat ale nemusejí! Co nevidět se totiž David Gránský (25) na obrazovce televize Prima ukáže ve zcela nové roli.

„V Ohnivým kuřeti jsem skončil a teď začínám točit seriál Modrý kód. Budu hrát syna primáře, kterého hraje pan Štěpnička, a jeho ženy Lenky Termerové. Ztvárním doktora na traumatologii,“ prozradil deníku Aha! herec a moderátor, který se na novou příležitost velmi těší.

Aby svou roli uchopil co nejlépe, hodlá se svědomitě připravovat. „Mám část rodiny v nemocnici. Tatínek mojí přítelkyně je primář v ústřední vojenské nemocnici a maminka zase na pohotovosti v Motole. Takže se s nimi musím domluvit a nahlídnout tam, abych to očíhnul,“ dodal David, který začíná natáčet už příští týden.

David Gránský o útěku z konzervatoře:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
30. 3. 2017 • 19:27

Souhlas s oběma příspěvky. Gránský není hezounek, ale nesympatický přitepleně vyhlížející vyjevený kašpárek, vysloveně ošklivý zjev s rypákem nahoru, ačkoli nic neumí... A ten seriál? Škoda slov! To ani komentovat nejde, proti tomu je i Ordinace veledílo na Oskara a Lva dohromady!

nensina
30. 3. 2017 • 10:41

modrý kód ani nesledujeme,větší kravinu jsem neviděla,radši přepnu na Novu-no ale tam je to druhá katastrofa

mourovata.kocka
30. 3. 2017 • 10:02

Gránský je jen další důvod proč Modrý kód nesledovat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.