Zapadlá brada, křivé zuby a teď? Z ošklivky je modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zapadlá brada, křivé zuby a teď? Z ošklivky je modelka!

Zdeformovaný obličej měl i zdravotní důsledky: chrápání a problémy s jídlem.
Zdeformovaný obličej měl i zdravotní důsledky: chrápání a problémy s jídlem. (Foto: Profimedia.cz)

Život Wijitpraphorn Punbu (19) z Thajska se otočil o 180 stupňů, když vyhrála v televizním pořadu bezplatnou plastickou operaci. Do té doby musela kvůli své zapadlé bradě a křivým zubům snášet posměšky okolí. Díky operaci je z ní ale úplně jiný člověk.

V Thajsku trhá televizní soutěž Pusť mě na to divácké rekordy. Pravidla jsou podobná jako třeba u Česko Slovensko má talent. Účastní se jí 1000 vybraných dívek a vítězka obdrží zájezd do Jižní Koreje s kompletní a bezplatnou procedurou plastických operací, které podle motta soutěže zcela změní její život. Poslední vítězkou soutěže se stala právě Wijitpraphorn Punbu, používající přezdívku Fon, což v češtině znamaná déšť. Před plastikou byla ve svém okolí často napadanou ošklivkou se zapadlou bradou a křivým chrupem.

Thajská dívka vyhrála v televizi plastickou operaci.
Úplně jiný člověk
Její zdeformovaný obličej vedl k dalším poruchám, jakými byly nesnesitelné chrápání a těžkosti při přijímaní potravy. Není divu, že dívka trpěla také psychickými problémy. „Vedla jsem osamocený a smutný život. Posměšky a šikana ze strany okolí mě vedly k myšlenkám na sebevraždu. Bylo to hodně bolestivé,” svěřila se dívka v televizní soutěži.

Po návratu z tříměsíčního pobytu v Koreji je z ní ale zcela jiná osobnost. Krásná a najednou i sebevědomá mladá žena má dokonce nabídky ze světa modelingu. „Strašně se mi tam stýskalo po mamince a sestře, ale snad to odloučení stálo za to. Už se nemusím stydět za to, jak vypadám. Vždyť řekněte: Která žena by nechtěla být krásná?” smála se po vystoupení z letadla.  

Wijitpraphorn teď chtějí jako modelku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.