Petra Janů: Hádka před smrtí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Janů: Hádka před smrtí?!

Věra Špinarová a Petra Janů.
Věra Špinarová a Petra Janů. (Foto: Černovský, Sekanina, Křivan, Pecak)

Nemělo se o tom mluvit. Přesto zlé jazyky tvrdí, že se Věra Špinarová krátce před smrtí rozkmotřila s Petrou Janů (64). S ní absolvovala dvě veleúspěšná společná turné.

„Tak to je naprostý nesmysl! Kdo si takovou věc, a ještě v takto smutné době vymyslel?“ reagovala zpěvačka na dotaz Aha!, zda se s kolegyní opravdu pohádaly. „Měly jsme se rády a žádné spory mezi námi nebyly,“ dodala Janů.

Promotér Věřiných koncertů Michal Kindl případnou rozepři mezi oběma zpěvačkami sice nepotvrdil, ale také ani nevyvrátil! „Nejsem oprávněn se k tomu vyjadřovat, takže nebudu ani potvrzovat, ani vyvracet, jestli mezi dámami k nějaké slovní roztržce došlo,“ řekl včera Aha!.  Leccos naznačuje také to, že na letošní rok Věra Špinarová nechystala společné turné s Petrou Janů, ale s Heidi Janků...

To nejlepší z Věry Špinarové (†65)! Plná života a smíchu řádila u Krause:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1979x
2. 4. 2017 • 10:54

Ale to přece vůbec není pravda. Petra poslala věnec, růžové lilie, s úctou Petra a Michaela. Stačí se podívat na fotky. Kdo ví, ví, že je to ona s manažerkou Kocourkovou, kdo k tomu potřebuje i příjmení, jeho boj a ať si živí drby.

xsedmikraska
2. 4. 2017 • 09:18

Netuším, zda se obě zpěvačky rozhádaly, ale přijde mi hodně divné, že spolu prošly dvě koncertní šňůry a Petra Janů nepřišla na pohřeb, ani neposlala kytici. Pokud se nepohádaly, tak proč přešla Petra Janů pohřeb kolegyně bez povšimnutí?

6010
30. 3. 2017 • 09:34

No, že si již Petru Janů letos na turné nevzala a nabídla to Heidi, to o něčem svědčí.Myslím si, že tam mezi nimi k něčemu došlo a to jí na zdraví také nepřidalo.Já Petru Janů vůbec nemusím.To již je machírek, kdežto Věrka byla taková normální ženská, která ze sebe nic nedělala a přitom byla ze všech zpěvaček nejlepší.Kam se na ní hrabe i ta rozeřvaná Bílá.

bursik
29. 3. 2017 • 19:43

presne a ted zu vydelava pi.Smuclerova, drzeli se Aha i Blesk den a pul a ted zu jen praseciny totiz tohle neni bulvar jako Gala,Bunte tam kdyz zemre zpevak tak pisi zdvorile oznamovacim tonem co se stalo,pak mezi radky naznakem pikanterii a je pokoj Az kdyz je pohreb udelaji reportaz s mnoha fotkami jake bylo rozlouceni Ale tohle hnusne tahani spiny K.Svoboda non stop 8 tydnu i.Bartosova rovnez Mesic, jen nechutnosti bez ucty k ctenarum i mrtvemu,jeho blizkym To je silena prasarna bez urovne,respektu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.