Cibulková na ostří nože s kolegyněmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cibulková na ostří nože s kolegyněmi!

Vilma je v kuchyni jako doma.
Vilma je v kuchyni jako doma.  (Foto: FTV Prima)

Vaření před milionem očí! Do toho se vrhly Vilma Cibulková (54), Alena Mihulová (51) nebo Kristýna Frejová (45). Už brzy se představí s vařečkou v ruce před kamerou seriálu Ohnivý kuře.

Kdo nehraje v seriálu, jako by nebyl. To si zřejmě uvědomily i herečky, které se už brzy stanou novými posilami Ohnivýho kuřete. V sérii, kterou v průměru dvakrát týdně sleduje okolo milionu diváků, předvedou, jak se umějí ohánět v kuchyni. Největší prostor s vařečkou v ruce bude mít Cibulková, která si zahraje rovnou šéfkuchařku Johanu. „Vařím ráda a užívám si to. Vůbec mi nedělá problém vytvořit nějaký pokrm narychlo, když mne doma třeba překvapí nečekaná návštěva,“ přiznala herečka.

V autorku knižních receptů Kateřinu »Kačabu« Honzákovou se převtělí Kristýna Frejová. „Poprvé jsem se potkala s Michalem Suchánkem, na jehož postavu je celá zápletka namotaná. A jsem ráda, že jsem se konečně potkala pracovně s Lindou Rybovou a spoustou starých dobrých kamarádů, jako jsou třeba Lenka Krobotová nebo Zdeněk Vencl. Jinak mě tedy celé osazenstvo hospody U Slepičků velmi baví,“ pochvaluje si dcera Ladislava Freje (75) a Věry Galatíkové (†69). V seriálu bude nováčkem stejně jako Alena Mihulová nebo Jiří Hána (40). Zatímco o herci je už jasné, že bude hrát bratra Cibulkové, o roli Mihulové Prima stále mlčí.

Kdy se objeví na obrazovce?
Kristýna Frejová:  4. dubna
Vilma Cibulková: 6. dubna
Alena Mihulová: 11. dubna
Jiří Hána: 13. dubna

Pondělní seriálová rošáda
Pondělky a středy patřily téměř rok Ohnivýmu kuřeti, které se teď kvůli primácké novince Modrý kód přesunulo na úterý a čtvrtek. A jak je vidět, hlavní vysílací čas první den v týdnu přitahuje diváky k obrazovkám jako magnet. Kuře mělo před týdnem 20. března sledovanost 1 043 000 diváků starších patnácti let a Kód také bodoval. K obrazovkám toto pondělí přilákal 793 000 diváků.

Vilma Cibulková o vaření:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
auslak
29. 3. 2017 • 14:49

VČERA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.