Pawlowská kápla božskou: To jsou moje míry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pawlowská kápla božskou: To jsou moje míry!

Halina Pawlowská řekla poprvé pravdu o svých mírách.
Halina Pawlowská řekla poprvé pravdu o svých mírách. (Foto: Herminapress.cz)

Halina Pawlowská (61) přiznala, že o svých mírách neříká pravdu. Poprvé však udělala výjimku. První komu příležitostná herečka o těchto věcech nelhala, je prý producentka Deana Jakubisková (59).

Manželka známého režiséra bojuje také celý život s nadváhou a s Halinou se rozhodně nemazala, tudíž musela jít spisovatelka s pravdou ven. „Ona má opravdu nesmírnou sílu. Režisér Juraj Jakubisko mi nabídl roli v připravovaném pokračování pohádky Perinbaba, které se chystá točit, a Deana mi osobně volala, protože věděla, že to nebude jednoduché, a chtěla po mně znát moje míry, aby mi návrháři mohli ušít kostým,“ prozradila podle Sedmičky moderátorka ve svém rozhlasovém pořadu.

Producentka se nenechala odbýt a velké tajemství se nakonec dozvěděla. „Deana je první člověk na světě, který ze mě ty moje míry opravdu vyrazil. A ještě mi korigoval. Když jsem řekla, že tady mám asi tolik, tak mi odpověděla: »To máš viac!«“ svěřila se Pawlowská s reakcí Deany.

Jaké je vaše BMI?

Halina Pawlowská na křtu své knihy Ulovila jsem ho v buši:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
3. 4. 2017 • 09:46

Ona nemá nadváhui, ona trpí podvýškou. Prostě na svůj body mass index málo vyrostla. BMI kolem 30, to je taková hezká plnoštíhlá správná česká holka krev a mlíko. Halina by proto měla měřit 230 cm, bohužel příroda jí nadělila jen 160. A v tom to je.

rezacek
3. 4. 2017 • 09:41

Ty milence bych chtěl vidět. Ne, že bych jí je nepřál, ale to bych musel mít púlmetrový péro, abych se tam přes ty kejty dostal.

ellenic
3. 4. 2017 • 08:23

kinty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.