Dotočná Bailanda! Podhůrský ukázal novou přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dotočná Bailanda! Podhůrský ukázal novou přítelkyni!

Zdeněk Podhůrský vypadá opět šťastně. Aby také ne!
Zdeněk Podhůrský vypadá opět šťastně. Aby také ne! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To byla ale párty! Na závěrečném večírku po definitivně posledním dílu Bailanda se všichni pořádně rozjeli! „Už to máme za sebou,“ znělo sborově a víno teklo proudem!

To byla ale párty! Na závěrečném večírku po definitivně posledním dílu Bailanda se všichni pořádně rozjeli! „Už to máme za sebou,“ znělo sborově a víno teklo proudem! Párty si přitom nejvíc užívala Lucka Borhyová (28) s Petrem Pikem (22), kteří vyhráli v páteční Druhé šanci půl milionu, ale i Zdeněk Podhůrský (46), který se nehnul na krok od své nové přítelkyně!

„Jmenuje se Romana a se Zdeňkem se potkali asi před měsícem, dokonce ji už i představil své rodině,“ nechal se slyšet jeden ze Zdeňkových kamarádů. Podhůrský ale o nové přítelkyni mluvit moc nechtěl. „Ano, známe se, ale zatím je to takový volnější vztah,“ tvrdil deníku Aha! muzikálový herec Divadla Kalich. Jenže – na párty Bailanda to tak nevypadalo! Zamilované dotyky, letmá objetí a nečekaně brzký odjezd domů.

To porotce Jan Bursa měl úplně jiné starosti! Místo zpytování svědomí za nedávné řízení auta pod vlivem alkoholu, za což mu hrozí přinejmenším ztráta řidičáku, si nedal říct a během večera do sebe opět naklopil několik »kousků«.

Jana Paulová si dala jen panáka se svým tanečním partnerem Zdeňkem Fialou. „Je to první panák od té doby, co jsem v Bailandu. Tak si ho chci pořádně vychutnat,“ smála se Jana Paulová, která se nyní chce věnovat hlavně svému manželovi. „Chci především zjistit, co je u něj za poslední měsíc nového, a pak pojedeme někam na dovolenou,“ dodávala Paulová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.