Přiznání Belohorcové: Kolik utrácí za dětské párty, vás položí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Belohorcové: Kolik utrácí za dětské párty, vás položí!

Belohorcová s manželem na dětech rozhodně nešetří!
Belohorcová s manželem na dětech rozhodně nešetří! (Foto: Jan Tuma)

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová  (41) si užívá života v luxusu za oceánem. A luxus na Floridě dopřává i svým dvěma dětem, až zjistíte, kolik je krásná blondýnka ochotná utratit za dětskou oslavu, protočí se vám panenky.

Zuzana Belohorcová je maminkou dvou dětí. S manželem Vlastou Hájkem jsou rodiči Salmy (6) a Nevia (2). Rodiče na nich rozhodně nešetří, aspoň tedy na jejich narozeninových oslavách. „Sice o financích nerada přemýšlím, ale oslava nás tu vyjde cca do nějakých 1000 dolarů (asi 25 tis. Kč), no někdy i víc. V každém případě oslavy pro naše děti děláme s velkou radostí, protože se z toho nesmírně těší,“ prozradila exmoderátorka slovenskému serveru pluska.sk.

Video: Bývalá sexbomba Zuza Belohorcová na Miami! Proč se nechce vracet?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
29. 3. 2017 • 23:38

Kdysi tady s ním dělala reklamy na všechno možný trapný a vážně smrděli korunou.Koukám , že " lanýže " servírují nějakým malým spratkům a jejich rodičům zas vodku , jen aby je amíci brali.Amíkům je fuk, kdo a odkud jsou, ale co by na párty nepřišli, žejo ?! O US povídat nebudu, zeptejte se těch tisíců amíků v Praze, proč se jim domů nechce a po povinné přestávce jsou tady zas

joudajoudovy
29. 3. 2017 • 19:30

dovolim si doplnit info... co se tyka presivani a pechovani silikonu, to chujka ma zdarma, neb pro soukromou kliniku udela PR. smutne az zalostne je,ze si do cech s celou rodinou zaleti aby se zdarma (na zdrav.pojistovnu) nechala prohlednout, prelecit, vylecit, poslat do lazni a zobnou tabletky.s malou domu na tri mesice, viz klasika cechoamika, neb by u amiku platila az by se ji kebule vykroutila. a to nehovorim o pristupu ceskych lekaru, kteri se za darecek z krabice od praciho prasku ci cornu klani prevelice a hned pisi cetecko ci magnetickou rezonanci na kterou cekame 6-8mesicu. pisete "navonena luza" . ma specifikace je "vyc-ur-ana luza".

antonuis.j
29. 3. 2017 • 13:37

Kdo je OPRAVDU spokojený a šťastný a v pohodě, nemá zapotřebí se neustále někde vytahovat. Zuzana jezdí k doktorům do ČR (jako každý Emeričan-čechounek, nechává se tu přešívat a všecko, ale cpe sem svoje bohatství )ehm ehm, ta její sumička za dětičky je směšná) - proč? CHytrá moc není,v Čápech s mákem byla milá, ale to je vše, ten její MOŘSKÝ ŠNEK Lanýž Vlasta má IQ dost nizounké, buran...Babička těmto lidem říkával >navoněná bída<. Asi se jim dobře nevede.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.