Špinarová kontra Černocká: Utajený souboj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Špinarová kontra Černocká: Utajený souboj!

„Ještě nejsme nalíčené,“ durdily se Špinarová s Černockou, když je fotograf přistihl v šatně.
„Ještě nejsme nalíčené,“ durdily se Špinarová s Černockou, když je fotograf přistihl v šatně.  (Aha!: Dalibor PUCHTA)

Od natočení kultovní komedie Dívka na koštěti (1971) uběhlo už hodně vody, ovšem až teprve nedávno vyplulo na povrch tajemství. Jeho hlavní představitelka Petra Černocká (67) totiž musela o roli Saxany zabojovat. Ve hře byla i Věra Špinarová (†65)!

Tenkrát mladičká Petra Černocká a Věra Špinarová se prý o roli málem popraly, fyzickému násilí ovšem definitivně zabránil až režisér Václav Vorlíček (86). „Proběhl normální konkurz, ale Vorlíček se pak přiznal, že mě viděl v Semaforu, kde jsme tehdy hrály s Věrou Křesadlovou čarodějnice,“ prozradila po letech Petra Černocká. 

Obrovská konkurence to ale tehdy opravdu byla! „Věra Špinarová to měla hrát a na Milenu Steinmasslovou už měli ušité kostýmy. Ale nikdy jsem s ní o tom nemluvila,“ zavzpomínala na soupeřky Černocká v pořadu Exluziv!. Sama  Věra Špinarová to ale po letech viděla trošku jinak. „Bylo mi 18, byla to jedna z mnoha nabídek. Nemám s tím nic společného. Nebyla jsem ani na konkurzu.“ 

Ve následujícím videu se Černocká rozpovídá i o ženách, které si za život vybírají jen dva základní typy mužů:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.