Děsivé tajemství lady Diany: Místo mazlíčka pohřbili dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivé tajemství lady Diany: Místo mazlíčka pohřbili dítě!

Diana a princ William
Diana a princ William (Profimedia.cz)

Princezna Diana (†36) je sice už dvacet let po smrti, ale stále vyplouvají na povrch nová a nová tajemství, která si s sebou odnesla do hrobu. Teď její nejlepší kamarádka prozradila, že lady Di v zahradách Kensingtonského paláce tajně pohřbila miminko.

Rosa Monckot prozradila jedno z princezniných tajemství. V roce 1994 Rosa porodila mrtvé dítě a Diana jí byla v nejtěžších chvílích oporou. Dokonce přišla s nápadem na tajný pohřeb. O tajném záměru ty dvě informovaly ještě komorníka Paula Burrella.

Vzhledem k tomu, že objekt je velmi přísně střežený, byla potřebná nějaká historka pro ochranku. „Diana povídala, že zajde za šéfem ochranky a řekne mu, že chceme v zahradě pohřbít domácího mazlíčka,“ prozradil po letech komorník. O jejich akci neměl mít nikdo další ani tušení.

Pohřeb se odehrál podle Dianina plánu. „Bylo to neuvěřitelně dojemné loučení,“ zavzpomínala Rosa v rozhovoru pro Chanel 7. Přiznala i to, že nakonec od manželky prince Charlese dostala klíč, aby s manželem mohli k hrobu kdykoliv přijít.

Když se o rok později narodila Rose holčička postižená Downovým syndromem, dostala jméno Domenica a kmotrou se jí stala právě Diana.

Video: Svatba Diany a prince Charlese



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.