Hvězda »Tváře« Issová: Kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda »Tváře« Issová: Kolaps!

Martha Issová
Martha Issová (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, David Kundrát, TV Nova)

Když souhlasila, že se zúčastní třetí řady hudební show, netušila Martha Issová (36), jaké peklo ji čeká.

Na třetí kolo soutěžního klání nezapomene. „Ráno jsem se probudila a skutečně ze mne nevyšel žádný hlas. Nevěděla jsem, co se s tím dělá, tak jsem zavolala svému kamarádovi doktorovi, který mě odlifroval do vojenské nemocnice,“ přiznala deníku Aha! Issová, která následně skočila na kapačkách.



Hlas nevydržel
„Dostala jsem kortikoidové kapání do žíly. To mi krásně vystačilo na odpolední zkoušku, jenže pak se večer se mnou hlas zase začal loučit,“ přiznala. „Odzpívala jsem to asi jen díky adrenalinu. Jinak to nešlo. Ono je to šílené v tom, že to natáčení nejde zastavit,“ dodala.

Nelituje  
I přes zdravotní potíže rozhodnutí, že do soutěže šla, nelituje. „Odmala jsem si zpívala i doma. Když jsem přišla ze školy, vzala jsem si stolní lampu, která mi posloužila jako mikrofon, a zpívala jsem si,“ přiblížila praxi subrety z dětství. Pozpěvování jí vydrželo dodnes. Takže když přišla nabídka na účinkování ve třetí sérii »Tváře«, popostrčil ji i partner David Ondříček (47). „Běž do toho, stejně vím, že si pořád zpíváš i ve sprše, tak tam můžeš zpívat doopravdy,“ uzavřela Issová se smíchem. Údajně měl slavný režisér a producent dodat: „Ať si to taky užijou lidi, přece je o to neochudíme...“

Je to případ pro psychiatra?
Proměny ji baví čím dál tím víc. „Někdy si kladu otázku, zda nejsem případ pro psychologa či psychiatra, jelikož se do svým postav opravdu převtěluji a chovám se jako ony.“ Náramně se třeba bavila při lepení chlupů do podpaží, když ztělesnila Briana Johnsona z AC/DC, což pro ni byla hodně bizarní transformace.

Video: Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love

Video se připravuje ...



Přečtěte si
krllo
28. 3. 2017 • 06:15

Pussy zas chtela premlouvat babu a dedka ?

-bello-
27. 3. 2017 • 22:24

O Martičce Issové je škoda každýho slova.Jakoby to AHA redakce nevěděla !

ivuska1
27. 3. 2017 • 21:18

M. Issova je protekcni spratek bez jakehokoliv talentu.

xcarodejka
27. 3. 2017 • 15:04

Někdy až žasnu, jak sjte někteří úplně studovaní voboru "Bulvár". Ale jak stíháte ty důležitější informace? Taky tak dobře

defakto
27. 3. 2017 • 11:23

... zatím si ji ani nevzal , jenom spolu žijí . Ondříček je opatrný , už byl kdysi ženatý a má z toho vztahu syna .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.