Prasklo to! Kuchtík Ridi konečně přiznal randění... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prasklo to! Kuchtík Ridi konečně přiznal randění...

Eman a Lucka, holoubci na lyžích v Itálii. Konečně se to provalilo.
Eman a Lucka, holoubci na lyžích v Itálii. Konečně se to provalilo. (Foto Aha!: D. Kundrát, M. Hykl, Facebook, ara)

Byli tak skvělí kámoši, až se z toho najednou vyklubal vztah se vším všudy. Když Lucii Hunčárové (31) její tehdejší partner Jan Onder vybral pro televizní soutěž StarDance do tanečního páru kuchaře Emanuele Ridiho (43), sotva tušil, že mu ji italský hřebec brzy odloudí.

Lucka Honzu opustila zkraje roku po osmiletém vztahu. Tvrdila, že v tom nikdo třetí není. Evidentně byl! S Ridim totiž pilně trénovali, ona k němu chodila do restaurace na obědy, trávili spolu chvíle i mimo parket. Takže to asi nakonec zajiskřilo...

Oba ale zatloukali, přátelství prý přetrvalo soutěž, známe ty řečičky... „S Manuelem jsme si ve StarDance rozuměli, makal naplno, respektoval mě, takže jsme měli přátelský vztah, který nevymizel, a stýkáme se dodnes,“ řekla Lucie před časem.

S Onderem se údajně chtěla rozejít už před rokem, vztah se nikam neposouval. Ridi se rozešel s manželkou Janou (40) poté, co ona překonala rakovinu i ablaci prsu. Mají spolu syna Giacoma (11), ale jinak se odcizili.

Oběma hrdličkám už teď ale nezbylo než kápnout božskou. Oba dávali na sociální sítě snímky z dovolené. Sice na nich spolu nebyli vidět, ale oba je posílali ze stejného místa. „Je mi tu dobře. Krásný odpočinek,“ napsal si včera konečně k fotkám oblíbený kuchař. „Cítím se šťastně,“ napsala si ke svým fotkám zase Lucie. Už to asi nechtěli tutlat a Ridi pak na Facebook uvolnil společné fotky z lyžovačky. Nyní jsou v italském Tridentsku a užívají si podle fotek nejen lyžovačku, ale také prostředí luxusního hotelu s bazénem a skvělou kuchyní.

Video: Ridi přiznal, proč hrozí rozvod: Zanedbal jsem rakovinu své ženy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
27. 3. 2017 • 06:53

at si vezme radeji varecku a hrnec a jde varit Bude to rozumnejsi A noviny at otiskuji jeho skvostne recepty a ne fotky s jakousi hopsandou- on take moc krasy nepobral -molto potento

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.