Tak slaví Barťák: Jirkovy divoké narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tak slaví Barťák: Jirkovy divoké narozeniny!

Jiří Bartoška slaví narozeniny, přišlo mu popřát hodně gratulantů.
Jiří Bartoška slaví narozeniny, přišlo mu popřát hodně gratulantů. (Marek Patek Martin Hyk David Kundrát)

Užil si to! Herec Jiří Bartoška (70) oslavil kulatiny ve velkém stylu. Prezident filmového festivalu hostil zástupy celebrit, které mu přišli popřát. Byla to vzrušující noc pro mnohé!

Přátelé i kolegové Jiřího Bartošky se plácli přes kapsu. „Donesl jsem mu krásný obraz,“ pochlubil se valašský král Bolek Polívka (67), který dorazil s partnerkou Marcelou Černou. Filmový Bůh z pohádky Anděl Páně a skutečný idol ženských srdcí nedostal pouze toto plátno, ale celou sbírku různých maleb. Ty se mu, stejně jako plno lahví dobrého alkoholu, co dostal, nesmírně hodí do nového sídla, které nedávno dostavěl. Dřevostavba na Andělské Hoře, která je jen co by kamenem dohodil od Karlových Varů, je už připravena k nastěhování.



Mejdan do rána
Párty za zavřenými dveřmi si užily i známé tváře. Mezi gratulanty nechyběli například Zdeněk Svěrák (80), Miroslav Donutil (66), Aňa Geislerová (40), Karel Šíp (71), filmový anděl Ivan Trojan (52) i čert Jiří Dvořák (50), Vojta Dyk (31) a mnozí další. Vitální oslavenec sršel dobrou náladou po celou noc a bavil své hosty do časných ranních hodin.

Na Kotka přišlo jaro!
Oslava to byla bujará i pro Vojtu Kotka (31). Ten neporučil hormonům a na párty se nechal sbalit mladou vycházející hvězdičkou. Ta to sice vzala za správný konec, ale nakonec odešla s prázdnou. Po vášnivé líbačce před klubem La Fabrika doprovodil mladou brunetku k autu a nechal ji odjet. Už sám se vrátil zpět do víru zábavy.

Geislerová vyvětrala nové »štekle«
Mezi prvními gratulanty dorazila herečka Aňa Geislerová v nových jarních jehlových botkách. Po mejdanu ji ale z vysokých podpatků pořádně bolely nohy i hlava. 

Tajná oslava 70tin Jiřího Bartošky: Davy celebrit! Kdo přišel a co přinesl?




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.