Týden pohřešovaná Němka Malina Klaar (20): Vedou její stopy do Česka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Týden pohřešovaná Němka Malina Klaar (20): Vedou její stopy do Česka?

Pohřešovaná Malina Klaar
Pohřešovaná Malina Klaar (Foto: Twitter, Facebook)

Je to už týden, co vyrazila mladá Němka na párty s přáteli a pak se po ní slehla zem. Podle svědků vedou stopy pohřešované Maliny Klaar (20) do Česka!

Ke zmizení pohledné brunetky došlo minulý týden ze soboty na neděli. Po večírku se Malina vracela domů přes park a ještě před šestou ráno volala své spolubydlící. V Řeznu se moc nevyznala, bydlela tam krátce... Hovor ale netrval dlouho a po pár minutách se jí vybil mobil. Její telefon později našel náhodný kolemjdoucí. Přístroj podle něj ležel na zemi u břehu Dunaje, ale po jeho majitelce se slehla zem.

Na místo proto vyrazili záchranáři a speciálně vycvičení policejní psi, kteří prohledávali řeku a její okolí. V tu chvíli už mysleli příbuzní dívky na nejhorší, pak ale na sociální sítě napsali: „Mrtvolu Maliny v Dunaji naštěstí zatím nenašli, pátrání pokračuje, hledáme ji dál!“ Podle posledních zpráv prý psi nakonec nějakou stopu zachytili a vyšetřovatelé se domnívají, že dívka pokračovala parkem k silnici, kde mohla k někomu cizímu nastoupit do auta. Tuhle verzi potvrzuje i svědkyně, jež se ozvala policii. Tvrdí, že Malinu zahlédla na parkovišti poblíž hranic s Českem. Rodina se nyní snažit zkontaktovat české a polské orgány, mezitím pokračuje hledání v Německu. „Pokud jste ji kdokoliv viděl, ozvěte se nám,“ prosí zoufalí příbuzní.

VIDĚLI JSTE JI?
JMÉNO: Malina Klaar VĚK: 20 let VÝŠKA: 167 cm
POSTAVA: štíhlá VLASY: hnědé, kudrnaté, po
ramena OBLEČENÍ: černé kalhoty, černé boty, hnědá
vlněná bunda s koženým páskem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.