Zničená »útěkářka « Paroubková: Tady se teď schovává! Z luxusu do… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zničená »útěkářka « Paroubková: Tady se teď schovává! Z luxusu do…

Petra Paroubková a její baseti Tony a Bety.
Petra Paroubková a její baseti Tony a Bety. (Foto: M. Hykl, M. Pátek)

Od manžela Petra Paroubková odešla už před pěti týdny. Z luxusního domu v hodnotě 8,5 milionu korun se odstěhovala do pronajatého panelákového bytu. Reportéři Blesku její nové útočiště vypátrali.

 

Manželka expremiéra byla vyfocena, jak vychází z panelového domu na Praze 8. Z obrázků je zřejmé, že na tom není nejlépe, je pohublá a současná situace jí evidentně nesvědčí. Paroubková i se svými dvěma gaskoňskými basety nastoupila do auta, které řídili její bodyguardi, a vyrazila směrem do centra.

Mezi Paroubkovými vládne šílená atmosféra, což dokládá svědectví o události z minulého týdne. „Byla jsem na rohu ulice a viděla, jak se pan Paroubek brání dvěma mužům, kteří jakoby na něj dotírali. On gestikuloval a otáčel se k nim zády,“ uvedla nejmenovaná žena pro web expres.cz. „Byl to útok na mou osobu,“ říká k události, ke které dokonce přijela i policie, sám Jiří Paroubek.

Paroubková měsíc po opuštění manžela: Bez ochranky ani ránu! Koho se tak bojí?

 



Přečtěte si
bursik
25. 3. 2017 • 16:22

reporteri blesku at nepatraji - mesice otravujete s hospodskym a jeho blaznivkou nikoho takove veci nezajimaji,radsi kdyby vypatrali teror v Londyne ,narizeni USA co do letadla nebrat a dalsi prakticke veci-o Tom NIC telatka nevedi

quonex
25. 3. 2017 • 07:10

me by zajimalo, kde clovek vydavajici se za socku, bere prachy na dva bodyguardy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.