Zpěvačka Věra Špinarová (65): Špatná zpráva! Boj o život na přístrojích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Věra Špinarová (65): Špatná zpráva! Boj o život na přístrojích

Věra žije jen pro zpívání, na své zdraví nemyslí.
Věra žije jen pro zpívání, na své zdraví nemyslí. (Martin Sekanina)

Z koncertu v Čáslavi rychle vrtulníkem do pražského Motola! Věra Špinarová (65) skončila ve středu po dvou srdečních zástavách v rukou lékařů. „Prognózy nejsou moc příznivé. Rozhodne příštích osmačtyřicet hodin,“ řekl včera deníku Aha! zpěvaččin manažer Michal Kindl.

Odzpívala dvě písničky a udělalo se jí zle a upadla do bezvědomí. Podle informací deníku Aha! měla dvě zástavy srdce, takže ji dvakrát museli oživovat. Díky přítomnosti lékařky v sále a bleskovému zásahu záchranářů, jí byla okamžitě poskytnuta první pomoc. Následně po stabilizaci životních funkcí byla trasportována vrtulníkem do nemocnice v pražském Motole.

Stav Špinarové je v současné době velmi vážný. Její syn Adam Pavlík (42) to uvedl i v prohlášení: „Maminka je momentálně v bezvědomí, ale věříme, že se ten stav zlepší. Prosíme všechny fanoušky, aby na ni mysleli a drželi jí palce. Opravdu to teď moc potřebuje,” požádal její příznivce. Špinarová leží na oddělení JIP a její stav je zatím opravdu kritický.

„Věra měla už v minulosti zdravotní problémy, ale nebrala je moc vážně. Neumí se šetřit. Zpívání je pro ni vším, miluje jeviště,“ konstatoval manažer Kindl. Má pravdu. Zpěvačka podobným způsobem jako v Čáslavi zkolabovala před pouhými dvěma týdny v Městském divadle v Karlových Varech. Deníku Aha! se ozval divák, který byl u toho. „Na koncertu se paní Špinarové udělalo najednou nevolno. Odvezli ji do nemocnice a asi po hodině zase přivezli zpět. Chtěla vystoupení dokončit, ale nešlo to,“ prozradil Věřin západočeský fanoušek.

 Podívejte se na video s Věrou Špinarovou...



Přečtěte si
aratinga
24. 3. 2017 • 19:23

Nejlepší zpěvačka jaká tu kdy byla! Zlatého slavíka měla dostávat automaticky každý rok i bez ankety, která je samý podvod. Bílá a další rádoby zpěvačky by měly poslouchat jak se má zpívat!!! Když jsem ji slyšela pokaždé mi šel mráz po zádech a zároveň úžasná závrať z jejího hlasu a super písniček. Věrunko máme Tě moc rádi, tak Andromedo bojuj !!!!!!!

cukrenka
24. 3. 2017 • 12:58

takto nic raději nepřej. Co to máš za nick?

eva666
24. 3. 2017 • 11:12

Paní Špinarové přeju hodně síly a držím jí palce, ať je co nejdříve fit!!!!!!!!

lepo
24. 3. 2017 • 10:13

Po absolvování několika úžasných koncertů paní Věry Špinarové musím konstatovat, že je to nejen skvělá zpěvačka, ale i báječný člověk , který si na nic nehraje a je tak lidem blíž. Velmi rozumně vyhodnotila, že to nemá zapotřebí jako jiné její kolegyně .. myslím na ni a přeji jí i celé její rodině hodně sil .. život je tak křehký! Škoda, že se umíme zastavit až když se něco zlého stane

anezat
24. 3. 2017 • 09:19

Je to bezva člověk i zpěvačka. Gotťáka nelituju, ji ano.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.