Šok! Heidi Janků o smrti manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok! Heidi Janků o smrti manžela

Od Heidi si nechala poradit čtenářka Eva.
Od Heidi si nechala poradit čtenářka Eva. (pro Aha! - Petr Kozlík)

Oblíbená zpěvačka v její rubrice týdeníku Sedmička Intimně s Heidi (54) prozradila jednu velmi ožehavou věc. Když se jí čtenářka Eva zeptala, jak dlouho by měla vdova počkat, než si najde nového partnera, vyšlo najevo, že o této situaci už mluvila s odborníky.

Důvod čtenářky, proč se na takovou otázku ptá, je prostý. „Nerada bych, aby mě dobré duše ze vsi pomlouvaly. Znáte to…,“ píše Eva. A Heidi jí popravdě odpovídá, že takovou situaci zatím nezná, ale kdysi prý dobrý mrav velel, vydržet rok truchlit a až pak zase začít žít.

Není sice úplně jasné proč, ale Heidi Janků přiznala, že o tomto neveselém tématu už přemýšlí. „Nedávno jsem se o podobných věcech bavila s jednou psycholožkou a ta mi říkala, že rok je málo, že člověk se se smrtí svého blízkého vypořádá nejdřív za tři roky,“ prozradila s tím, že tak dlouho prý trvá, než v sobě tuto ztrátu člověk zpracuje.

Jenže radami odborníka se zřejmě sama řídit nechystá. „Moc bych se ale neohlížela na to, co tomu řeknou lidi. Těm, co vás nemají rádi, nevyhovíte nikdy, a ti, co vás mají rádi, vám budou přát nové štěstí,“ radí Heidi zvídavé čtenářce týdeníku Sedmička a dodává, že život utíká dost rychle a v její situaci by se prý řídila svými vlastními pocity.

Heidi Janků v talk show: O drsném rozvodu, nevěře, nemoci střev i o tom, proč neměla děti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 3. 2017 • 22:44

eisenbieger tebe kopnou do análu tvoje báby spolužačky z Benešova.Prej jim dlužíš za úklid hrobu. Mazej to do velikonoc srovnat místo abys tady ohromoval tou svou chudobnou onanií, dědku

-bello-
25. 3. 2017 • 22:41

Kdykoli " načančanou " vidím , ihned slyším jak si šlape na jazyk, šišlá strašně ! A když jsem ji zahlídla v podvazkách rozvalenou na posteli v nějakém erotickém TV pořadu a sislala tam sexuální moudra, byla jsem smíchy mrtvá

ellenic
25. 3. 2017 • 03:01

Podle mne si každá žena, které zemře zvláště milující partner sama dokáže odpovědět na to, kdy zvládne přijmout nového muže. A nemusí to být hned partner blízký, ale spíše kamarád na popovídání, na procházku, večeři, na návštěvu divadla, výlet. Prošla jsem si tím a vím , jak je to důležité a potřebné . Zatím nehledám partnera, snad později.

eisenbieger
24. 3. 2017 • 20:44

zkusila si analni zasunek

ivanak
24. 3. 2017 • 14:37

Asi to pravda bude.Mám také tu zkušenost,že po těch třech letech ty emoce tolik nepracují.Ale stále je to těžké.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.