Ťukněte si s celebritou! Milan Peroutka z »Tváře« slaví 27 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Milan Peroutka z »Tváře« slaví 27

Milan Peroutka dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Milan Peroutka dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Dana Kolářová, Daniel Černovský, Michal Protivanský, ara)

27. narozeniny dnes slaví herec, zpěvák a moderátor Milan Peroutka. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Milan Peroutka mladší je talentovaný český muzikant, herec a moderátor. Je synem spisovatelky Ivany Peroutkové a bubeníka rockové skupiny Olympic Milana Peroutky staršího, který zemřel nešťastnou náhodou v roce 2013. Má také sourozence Barboru a Jana. Milan od útlého dětství navštěvoval dramatické kroužky a rozvíjel svůj herecký talent.


Svou hereckou kariéru zahájil Milan Peroutka ml. v HaFdivadle. Zahrál si také v několika videoklipech či reklamách. Objevil se také v seriálech, jako například Ordinace v růžové zahradě, Vyprávěj či Gympl s ručením omezeným.

Milan Peroutka ml. v roce 2012 založil kapelu Perutě. V roce 2015 pak představil první videoklip hudební skupiny Postavím kolem nás zeď. Následně se stal i moderátorem, když na hudební TV Óčko moderoval ve dvojici s herečkou Annou Kadeřávkovou pořad Mixxxer.

Milan Peroutka ml. přijal nabídku na účinkování v třetí řadě imitační show Tvoje tvář má známý hlas. Za soupeře mu televize Nova vybrala Tatianu Vilhelmovou, Markétu Konvičkovou, Marthu Issovou, Ondřeje Rumla, Adélu Gondíkovou, Aleše Hámu a Martina Dejdara.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.