Luděk Munzar: INFARKT! Dcera Bára u lůžka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Luděk Munzar: INFARKT! Dcera Bára u lůžka

Barbora Munzarová a její tatínek Luděk Munzar.
Barbora Munzarová a její tatínek Luděk Munzar. (Foto: Martin Procházka, Martin Hurda, ara)

Luděk Munzar dostal jen pár dní před svými 84. narozeninami, které měl 20. března, infarkt! Byl tedy narychlo převezen do nemocnice, kde podstoupil plastiku srdečních tepen.

Herec se podle Sedmičky necítil několik dní dobře, z tohoto důvodu vyhledal odbornou pomoc. Lékař záhy diagnostikoval problémy se srdcem. Šlo tedy o slabý infarkt. „Vedoucí lékař doktor Bednář si promluvil s Luďkem Munzarem i s jeho dcerou. Rozhodli se pro operaci, protože mu stoupal srdeční enzym. Pan Munzar souhlasil, aby se to udělalo, poněvadž lékaři už to nechtěli odkládat právě kvůli srdci,“ prozradil pro Sedmičku zdroj z nemocnice, který popsal celou situaci.

Tatínek Báry Munzarové prý neměl na výběr. „Pan Munzar podstoupil plastiku srdečních tepen. Nyní už je v pořádku. Srdeční enzym byl každým dnem vyšší, probíhal tam infarkt a bylo třeba se snažit opravit tepny, které šly udělat katetrizačně. Aktuálně má ve třech tepnách výztuže a bude muset ležet,“ dodal zdroj s tím, že zákrok prý probíhal vstupní cévou z třísel, takže šlo naštěstí všechno hladce a herec by měl být brzy fit. Munzarovi však velmi pomáhá jeho dcera Bára, která za ním chodí velmi často na návštěvy. Už kdysi dávno totiž svým rodičům slíbila, že se o ně postará, a svůj slib plní.

Jak strávila Nový rok Jana Hlaváčová? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ochcallis
23. 3. 2017 • 16:57

a Hlaváčka tam bude dělat striptýz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.