Šporcl si létá jako král: Výhody, o kterých si můžeme nechat zdát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šporcl si létá jako král: Výhody, o kterých si můžeme nechat zdát!

Pavel si létá jako král!
Pavel si létá jako král! (pro Aha! – archiv Pavla Šporcla)

Známe to z letišť všichni. Nejdřív nekonečná fronta na odbavení, pak zase čekání plné dětského řevu před odletem. To náš houslový virtuóz absolvovat nemusí, má totiž privilegia!

"Mám štěstí, protože vlastním zlatou kartu ČSA. Díky tomu, že létám hodně, mám nalétané míle, a tím pádem jsem získal určité privilegia. Nemusím stát dlouhé fronty při odbavení a hlavně můžu jít do letadla jako první a dát si své housle tam, kam potřebuju," svěřil se Pavel Šporcl (43) v interview na rádiu Frekvence 1. Držitelé zlatých karet pak nemusí čekat v čekárnách jako ostatní, nýbrž mohou navíc využít pohodlí a obsluhy letištních VIP-salonků. To se to pak létá...¨

 

V následujícím videu uvidíme šťastnou Barboru Kodetovou. Partnerka Pavla Šporcla si totiž nechala odstranit žilní metličky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miasek
27. 3. 2017 • 05:35

No a co, ja mu to preji. Kdyz porad lita, tak at ma aspon pohodli. Matky s detma maji take prednost pred ostatnima cestujicima. Davaji je pro odbaveni take do prednostni rady. Takze jsou ruzne vyhody i pro lidi bez karty. A jsem vdecna za tyhle vyhody.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.