Další zdravotní problémy u Gotta: Infarkt matky jeho dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další zdravotní problémy u Gotta: Infarkt matky jeho dcery!

Karel Gott se o stav matky své nejstarší dcery zajímá.
Karel Gott se o stav matky své nejstarší dcery zajímá. (Foto Aha!: Pavel Machan, Martin Hykl a Marek Pátek)

Maminku nejstarší dcery Karla Gotta (77) skolil v domově seniorů infarkt. Bývalá baletka Antonie Zacpalová (81) ho prodělala před časem, až nyní ale informace o jejích zdravotních potížích vypluly na povrch.

„Ano, maminka měla potíže se srdíčkem, ale je v pořádku,“ napsala deníku Aha! bez bližších podrobností vystrašená Dominika Gottová (43), která od loňského jara opět žije ve Finsku. Informace o zdravotních problémech matky své nejstarší dcery se zpěvák dozvěděl právě od ní.

Zájem o milenku
„Karel je rád, že vše dopadlo dobře! O paní Antonii se pravidelně zajímá,“ řekl nám zdroj z okolí Slavíka, který měl sám v minulých měsících řadu zdravotních potíží – rakovinu mízních uzlin, vyhřezlou ploténku, zápal plic a neprůchodná střeva. Žije v domově
Paní Zacpalová žije už nějaký čas v domově důchodců v pražských Vysočanech. Deník Aha! ji tam zastihl letos na začátku ledna. „Bydlím na rozhraní Libně a Vysočan. Mám to deset minut k Harfě a O₂ areně. Mám kolem sebe všechno, co potřebuju. I ta tramvaj je od bytu blíž než na Vinohradech. A také nemusím chodit nikam do kopce a funět,“ řekla nám tehdy paní Zacpalová. Pomoc od Karla žádnou nechce: „Postaral se o nás s Dominikou až až,“ dodala paní Antonie.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Co pronesl Karel Gott na premiéře svého muzikálu? Na to se podívejte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 3. 2017 • 19:59

sheila16 Omyl! úzusem nadpisu pro bulvární článek je, že se neočekává jazyková čistota , že má šokovat a to jak obsahem, tak formou a přitom má zachovat pár slov z článku samotného. A to proto, aby se pak generoval pořád dokola v meta titulku. Tím pak samozřejmě dobře vydělává třeba i léta!

Shelby16
18. 3. 2017 • 23:30

REDAKTOŘI BLESKU NEZNAJÍ ČEŠTINU !! Kdo píše takové matoucí nadpisy s chybným slovosledem ? Tataři nebo absolventi pomocné školy ? "Další zdravotní problémy u Gotta: Infarkt matky jeho dcery!" je chybná skladba věta ! V první části nabyde čtenář dojmu, že zdravotné problémy se týkají Gotta ! Teprve z další části ¨je jasné, že se to týká jeho bývalé milenky. Slovo "další" je nesmyslně použito, protože Zacpalová vážný zdravotní problém prodělala zatím poprvé. Správně by mělo být napsáno: "Infarkt matky Gottovy dcery!"

inocenta
18. 3. 2017 • 13:02

Tady je to taková výplachovna mozků.

inocenta
18. 3. 2017 • 12:59

Podstatou přátelského vztahu je spolehlivost, a neměnit své náhledy jako počasí.Takév jedince je třeba si držet od těla, a neměli by to poté pokládat za křivdu....

-bello-
18. 3. 2017 • 12:59

Gott a Zacpalová nejsou rodina, tak jakýpak " u Gotta " Nejsou drby? Tak sem šoupněte letiště v Paříži, nebo Babiše. Francie plná teroristů, anebo slovenský koblihář - AHA přece nemůže stát mimo aktuální témata. V nejhorším sem dejte drby ze života madame Šmuclerový .Ty taky pobaví !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.