Tofi dostal sodu od Zemana: Kvůli Gottovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tofi dostal sodu od Zemana: Kvůli Gottovi!

Sagvana zkritizovala hlava státu.
Sagvana zkritizovala hlava státu. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Profimedia.cz, Marek Pátek, Martin Pekárek, ara )

Nekončící potlesk vestoje provázel čtvrteční premiéru muzikálu Čas růží z hitů Karla Gotta (77) v karlínském divadle. Jen Sagvan Tofi (52), který to celé vymyslel a napsal, dostal místo chvály vyhubováno. A ještě ke všemu od hlavy státu!

„To, co mi řekl pan prezident, jsem si vzal k srdci. Nebyly to jen pochvaly, zazněla i kritika,“ řekl deníku Aha! Tofi, ale za co konkrétně ho Miloš Zeman (72) pokáral, prozradit nechtěl. My to přesto víme! Odpověď jsme dostali přímo z Hradu. „Pan prezident v osobním rozhovoru pochválil druhou část představení. K té první měl tu výhradu, že mohla obsahovat více Mistrových písní. Pan prezident použil slogan: Více Gotta!“ prozradil Aha! mluvčí Jiří Ovčáček.

Kromě prezidenta si premiéru muzikálu nenechali ujít ani Jiřina Bohdalová (85), Zlata Adamovská (58) s manželem Petrem Štěpánkem (68) a mnozí další. »Více Gotta« se všichni dočkali během závěrečného přídavku, kdy se na jevišti zjevil sám Mistr a promluvil k účinkujícím i divákům. „Docela hezké písně, že jo?“ rozesmál publikum a za velkých ovací spolu s herci zazpíval píseň Být stále mlád.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!


Sagvan Tofi po premiéře na koberečku u prezidenta: Co mu vytkl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
19. 3. 2017 • 09:01

Komu se to nelíbí,nemusí ihned urážet a nadávat,každý má právo neposlouchat a nechodit do divadla a hlavně zachovat slušnost.

-bello-
18. 3. 2017 • 11:21

Přečetla jsem článek.Nic k tomu nemám, holt únava matetriálu , Tolik Gotta a spol. je na mě už moc

kurna1
18. 3. 2017 • 08:48

Ještě ten se bude s r á t do Gotta ?????? Už dost bylo Gotta

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.