Bouček miluje Wohnouty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bouček miluje Wohnouty

Libor Bouček (vlevo) s částí skupiny Wohnout.
Libor Bouček (vlevo) s částí skupiny Wohnout. (pro Aha! – Vladimír Kopecký)

PRAHA – „Tak tuhle kapelu opravdu miluju,“ usmíval se moderátor Libor Bouček (26), když zval do studia dnešního dílu hitparády t-music skupinu Wohnout. A kluci mu rovnou představili svůj nejnovější klip na píseň Bílá vdova. „Je to obraz dnešní doby, na téma domácí násilí,“ popsali »Wohnouti« své nejnovější dílko.

PRAHA – „Tak tuhle kapelu opravdu miluju,“ usmíval se moderátor Libor Bouček (26), když zval do studia dnešního dílu hitparády t-music skupinu Wohnout. A kluci mu rovnou představili svůj nejnovější klip na píseň Bílá vdova. „Je to obraz dnešní doby, na téma domácí násilí,“ popsali »Wohnouti« své nejnovější dílko a nezapomněli se pochlubit svými internetovými stránkami, kde také provozují své internetové rádio nazvané Děda. V t-music rovněž představí svůj nový klip Spring Nicht kapela Tokio Hotel a chybět nebude ani exkluzivní reportáž s rozhovorem z koncertu skupiny My Chemical Romance. „Příště to bude ještě větší mazec! Přijde skupina Horkýže Slíže a Robert N. a připravenou máme i reportáž s Kabátem na turné,“ proradil Bouček, jehož tmusic vysílá Prima dnes od 10.25 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.