Rychtář o své nové ženě: Pomáhá jí jako Bartošové (†48)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář o své nové ženě: Pomáhá jí jako Bartošové (†48)!

Iva má podle Josefa s Ivetou společné i trápení.
Iva má podle Josefa s Ivetou společné i trápení. (Foto Aha!: Pavel Machan, Marek Pátek, archiv J. Rychtáře)

Bezvýznamné setkání před lety se proměnilo v lásku. Takový je až osudový příběh nového vztahu vdovce po Ivetě Bartošové (†48). Za to, že se Josef Rychtář (58) setkal po letech s ženou z benzinky a opět v něm ožil cit, mohla vizitka, která se objevila v pravou chvíli.

Za 44 dní tomu budou tři roky, kdy Bartošová tragicky ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku. A to je také doba, kterou Josef potřeboval na to, aby do svého života přijal jinou ženu. „Poprvé jsme se potkali, když jsme jeli s Ivetkou na vystoupení a ona šla na benzinové pumpě na kafe. Iva mi tam tenkrát dala na sebe číslo s prosbou, jestli bych jí nemohl domluvit s Ivetkou s e - známení, popřípadě jestli by za ní nemohla někdy přijet. Byla její veliká fanynka. Tenkrát jsem ale číslo založil a nevěnoval jsem tomu pozornost,“ přiznal deníku Aha! Josef.



Opožděný dárek
Jenže osud tomu chtěl a letos o Vánocích zaklepal na Rychtářovy dveře. „Dělal jsem si pořádek ve věcech a v lístečkách jsem našel kontakt na Ivu a jen tak jsem jí zavolal. To bylo někdy 28. prosince,“ zavzpomínal Rychtář. „Povídali jsme si a povídali. Ona pak řekla, že by mě ráda poznala osobně,“ svěřil Aha! Josef s tím, že to bylo v době, kdy měl odebraný řidičský průkaz a do Rakovníka ho vezl jeho syn Jan. „Nevím, jestli se tomu dá říkat osud... Je víc aspektů, že je Iva Ivetce tak náhodně podobná. Důležité je, že jsme se potkali. Jak říkám, nemůžu ji s ní srovnávat, ani nebudu, ale z lidského hlediska má s Ivetkou hodně podobného,“ přiznal Josef.

Místo v srdci
Přestože ve vdovci drobná prodavačka z Rakovníka zažehla plamínek lásky, Josefovo srdce bude vždy patřit jen jeho milované »Džambulce «. „Kdysi jsem si řekl, že člověk, kterého bych si měl vážit, kterého bych si vedle sebe dokázal možná i představit, tak musí respektovat to, že Ivetka je žena mého života, a to s nikdy nezmění. A tahle ta Iva taková je,“ vyznal se Josef. „Měla Ivetku ráda, měla k ní velmi dobrý vztah, má ho i dnes, respektuje to – a to se mi na ní líbí,“ přiznal Rychtář s tím, že Iva, i když ji má rád, nikdy Ivetou nebude.

Podobná trápení
Iva má podle Josefa s Ivetou společné i trápení. „Ivča je hrozně moc hodná, starostlivá, skromná ženská. Ale když nastane problém, jako měla teď se stěhováním, protože majitelka bytu ho potřebovala pro dceru, tak její rodina jí vůbec nepomohla. Otočili se k ní zády, stejně jako Ivetina rodina,“ postěžoval si vdovec. Ivě proto okamžitě nabídl nejen srdce, ale také pomocnou ruku. „Tak jako jsem pomáhal Ivetce, pomáhám i Ivě,“ dodal.

Podívejte s na našem videu, jak Iveta Bartošová mluvila o své matce...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ararat
20. 3. 2017 • 12:21

-bello- 18. 03. 2017 14:30 zavři mordu blázne

bursik
19. 3. 2017 • 11:14

Josef si nadelil k svatku fotky a clanky -pomaha a chrani to mu dalo aha dobry Slogan .takovou socku a primitiva jsme meli temer nepretrzite v hopsasa tralala vysilani i presse ,tak snad vydelal dost Rychtar,ten by prodal i kalhotky od te zpevacky.A blben je dost viz ta cerstva znamost a jeste se necha fotit s Jozinem

reiner
19. 3. 2017 • 08:24

Také mám obavu, aby s ní nechodil na procházku kolem trati. Jinak si snad Darina konečně oddychne, ale mám obavu, že jí zůstal na krku ten vypečený synáček s rodinkou

-bello-
18. 3. 2017 • 14:30

bohatymrdnikatel no , to abys s sebou hodil.Až převezme vládu tebou adorovaný koblihář z Čapího hnízda, pak už to nedáš.Budeš makat na odpisy jeho daní jak mourovatej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.