Vojta Kotek: Bojuje o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vojta Kotek: Bojuje o život!

Vojta Kotek se k potěšení svých fanynek objeví v nové české komedii nazvané O život.
Vojta Kotek se k potěšení svých fanynek objeví v nové české komedii nazvané O život. (pro Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – I když se idol teenagerů Vojta Kotek (19) několikrát nechal slyšet, že se místo herectví bude věnovat práci za kamerou, od 24. června začne s režisérem Milanem Šteindlerem (50) natáčet další fi lm! Chystají spolu totiž komedii O život. Kotkova neodmyslitelného parťáka Jirku Mádla ale tentokrát vystřídá krásná slečna.

„Půjde o road movie naruby a zároveň duchovní komedii. Většina road movie je totiž o tom, jak mladí krásní lidé utíkají ze začouzeného města do krásné voňavé přírody. U nás ale budou prchat z přírody, která jim bude provádět různé neplechy, zpátky do civilizace. Duchovní komedie je to proto, neboť spolu s Vojtou Kotkem a jeho kolegyní Dorotou Novotovou bude cestovat i duch zemřelého spoluobčana,“ vysvětlil deníku Aha! režisér a populární komediální herec Milan Šteindler.

Přemlouvat zatvrzelého Kotka, který už kvůli přehnané popularitě nechtěl mít s hraním před kamerou nic společného, »rejžovi« nedalo moc práce. „Vojtu znám už dlouho. Navíc jsem mu hrál tátu v Rafťácích, a tak stačila otcovská domluva a on tu roli vzal,“ říká s vážnou tváří Šteindler.

Vedle ústřední herecké dvojice se ve filmu objeví například i Bohumil Klepl či Robert Nebřenský, Šteindlerův kolega z legendárního Divadla Sklep. Na premiéru filmu se ztřeštěně znějící zápletkou se můžeme těšit již v prvním čtvrtletí příštího roku.

9.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.