Přiznání Decastelo: Roli dostala díky sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Decastelo: Roli dostala díky sexu!

Kvůli roli prý musí plnit povinnosti v posteli.
Kvůli roli prý musí plnit povinnosti v posteli. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Řekla to bez okolků! „Poprvé v životě se mi vyplatilo s někým spát,“ přiznala deníku Aha! Eva Decastelo (38), jak se dostala k roli zbohatlické paničky v primáckém seriálu Ohnivý kuře. „Naštěstí se jedná o mého manžela,“ upřesnila moderátorka.

Ani v tomto případě ale není nic zadarmo! „Musím si teď kvůli seriálu plnit manželské povinnosti na sto padesát procent! Jinak by se mi taky mohlo stát, že má postava někam na dlouho odjede nebo zemře strašlivou smrtí,“ říká se smíchem Eva, jejíž manžel René Decastelo (43) je scenáristou divácky úspěšného seriálu.

Roli ale nedostala jen kvůli tomu. „Není to tak, že bych se jako herečka objevila až v Ohnivým kuřeti. Přes deset let jsem hrála v divadelní komedii Nahniličko, kde jsem se potkávala se spoustou skvělých kolegů, jako je Bob Klepl nebo Eva Holubová,“ připomíná moderátorka.

V seriálu se objevuje hlavně v dějové lince Simony Babčákové (44) jako povrchní manželka starosty. „Je to role, ve které hraju přesný opak sebe. A nesmírně mě to baví!“ dodává Decastelo, který se může těšit  na spoustu další práce. Produkce totiž točí dalších 80 dílů.

Na Evino přiznání se podívejte na našem videu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.