Exkluzivní snímky ze zákulisí Labyrintu II.: Langoš v mrakodrapu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exkluzivní snímky ze zákulisí Labyrintu II.: Langoš v mrakodrapu!

Tým jihomoravské kriminálky za seriálu Labyrint II.
Tým jihomoravské kriminálky za seriálu Labyrint II. (Foto pro Aha! – David Malík, archiv ČT)

Odstartovala druhá, sedmidílná řada mysteriózní kriminálky Labyrint II. Úspěšný seriál opět natočil režisér Jiří Strach (43). Deník Aha! přináší exkluzivní snímky ze zákulisí policejní stanice majora Remeše neboli Jiřího Langmajera (50).

Filmařům dobře posloužila nejvyšší budova Česka – prosklený AZ Tower na Pražákově ulici v Brně. Má 30 podlaží, výška nejvyššího bodu je 116 metrů a byl vystavěn v letech 2011 až 2013. „Část dekorací jsme měli z první série. Celý rok to tady nebylo a my jsme kulisy přivezli, celé jsme to tady opět postavili a rozšířili jsme to o zasedací místnost,“ prozradil deníku Aha! vedoucí projektu David Ziegelbauer (43) s tím, že v brněnském mrakodrapu se točilo zhruba dva týdny loni na podzim.

„V prostorách jsme trávili celé dny a jen některé místnosti byly vystavěné jako policejní stanice. Ostatní byly využívané jako zázemí pro kostymérky, maskérky a ostatní členy štábu, kterých bylo na natáčení kolem padesátky,“ řekl režisér Strach. „V porovnání se zahraničím, kdy má režisér třeba deset asistentů, je to rozdíl. Já se bohatě spokojím s jedním,“ dodal se smíchem. Labyrint II můžete sledovat každé pondělí od 20 hodin na ČT1. Labyrint II v číslech:
79 natáčecích dnů
50 osob čítal štáb seriálu
140 lokací se v seriálu objeví
500 komparzistů si v Labyrintu II zahrálo
100 herců v seriálu získalo roli
7 dílů bude mít druhá řada Labyrintu
Znásilněná, zabitá a »utopená«
„Po ohlasech na první sérii Labyrintu jsme pro druhou řadu vystavěli příběh, který je v mnoha ohledech složitější a propletenější,“ tvrdí vedoucí projektu David Ziegelbauer. Tým majora Remeše (Jiří Langmajer) vyšetřuje vraždu dívky Moniky, kterou někdo znásilnil, zabil a její tělo hodil do řeky.  Možných pachatelů se nabízí hned několik, včetně všehoschopného lobbisty Karla Kříže v podání Jiřího Dvořáka (50).

Nová tvář – Vilhelmová z Tváře
Tým majora Remeše v podání Jiřího Langmajera je posílen o nové členy. Je jím policista Richard Franěk neboli Jan Hájek (38), který se nechal přeložit z Ostravy, a policistka z mravnostního oddělení Martina Tesařová neboli Tatiana Vilhelmová (38), která momentálně září ve třetí řadě novácké show Tvoje tvář má známý hlas.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.