Michal Dočolomanský: Adéla nevečeřela ani u Holmese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal Dočolomanský: Adéla nevečeřela ani u Holmese!

Michal Dočolomanský křtil stylovou whisky a neubránil se ani spontánní ochutnávce.
Michal Dočolomanský křtil stylovou whisky a neubránil se ani spontánní ochutnávce. (: Jan Zemiar/Plus1deň)

BRATISLAVA – Detektivní román spisovatele Petra Macka (26) Sherlock Holmes a Golemův stín se pro velký úspěch začal distribuovat i na Slovensku! A hlavní hvězdou jeho »bratislav-ského« křtu byl Michal Dočolomanský (65) alias detektiv Nick Carter z filmu Adéla ještě nevečeřela!

Detektivní román spisovatele Petra Macka (26) Sherlock Holmes a Golemův stín se pro velký úspěch začal distribuovat i na Slovensku! A hlavní hvězdou jeho »bratislavského« křtu byl Michal Dočolomanský (65) alias detektiv Nick Carter z filmu Adéla ještě nevečeřela! Společně s ním knížku představili i populární moderátoři Adéla Banášová a Libor Bouček. Proč právě oni?

Michal Dočolomanský jako filmový Nick Carter byl pro můj křest klíčovou osobou, protože v knížce se jedna postava z »Adély« mihne,“ říká autor knížky Petr Macek. „Adéla Banášová, kterou čeští diváci znají třeba jako moderátorku IQ testu národa ČR:SR, je pro mě díky své útlé postavě zase tou Adélou, která ještě nevečeřela. A Libor Bouček mě do Bratislavy odvezl, neznám nikoho, kdo by měl cestu Praha-Bratislava tak dobře nacvičenou,“ směje se Macek.

A kmotry si vybral opravdu dobře. „Detektivky mám rád, když jsem natáčel právě Adélu, přečetl jsem skoro všechny »nickcarterovky«! A kdyby se podle Petrovy knížky natáčel film, rád bych si v něm zahrál nějakou menší roličku. Třeba nějakou mrtvolu,“ žertoval na křtu Dočolomanský, jehož účast na společenských akcích je velmi vzácná. Na křest Golemova stínu si však našlo cestu mnohem více osobností slovenského showbyznysu. Pro podpis autora si přišel třeba jeden z nejbohatších Slováků a bývalý přítel Kateřiny Brožové milionář Boris Kollár, bývalá Miss SR Karolína Čičátková nebo moderátorská hvězda televize Markýza Martina Šimkovičová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.