Královna country Martinová (57): V tichosti se rozvedla, chystá svatbu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Královna country Martinová (57): V tichosti se rozvedla, chystá svatbu?

Martinová s přítelem Květoslavem Zmrhalem.
Martinová s přítelem Květoslavem Zmrhalem. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Dana Kolářová)

Před třemi lety jejich láska uvadla. „Prostě to nějak vyprchalo,“ svěřila se tehdy královna country Věra Martinová (57) a opustila po 25 letech manžela, muzikanta Jaroslava Petráska (64). Nyní skončilo i jejich manželství.

Ještě v roce 2013 zpěvačka s mužem plánovala poklidný důchod na zahrádce jejich domu v Černošicích. „Klidně i s pejsky, a když Bůh dá, klidně i na jevišti,“ tvrdila do médií Věra optimisticky. Manželovi romanticky vzkazovala: „Jaroušku, miluji tě.“ Jenže jen o rok později bylo vše jinak. „To, co mezi námi bylo, se někam vytratilo,“ prohlásila Martinová. Domácnost se rozpadla, začali žít odděleně.

Zpěvačka dokonce Jaroslava vypustila i ze své doprovodné kapely. Našla si nového partnera ve svém terapeutovi Květoslavu Zmrhalovi (50). Původně jí léčil bolavá záda. A teď by se mohla znovu vdávat. Už může, pro svého partnera je volná. V lednu totiž proběhl rychlý rozvod, exmanželé se na všem domluvili a mají za sebou i majetkové vypořádání. „Ano, jsme od konce ledna rozvedení,“ potvrdil deníku Aha! Jaroslav Petrásek, zatímco zpěvačka chtěla vše držet v tajnosti.



Přečtěte si
aveneta
13. 3. 2017 • 09:38

Letitý vztah má své křivky....od pohody přes krize a záleží jak to oba ustojí....Věra se rozhodla jít novou cestou, no v podstatě je to jedno, každému jednou dohoří životní svíčka ať byl svatoušek nebo si urval od života co se dalo....

ellenic
13. 3. 2017 • 07:51

Vztah nefunguje, když se dva o něj řádně nestarají a to je špatně . Je to rozhodnutí Věry Martinové, ale vím, že s Jardou Petráskem byly pár o level výš, než s tímto partnerem . Ale je to její věc, tento pán mi nic neříká.

havran2
13. 3. 2017 • 07:27

No jo,***al ji stále léčí ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.