Šok! Drsné výhrůžky Voříškovi (53) a spol.: Zmizte z obrazovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok! Drsné výhrůžky Voříškovi (53) a spol.: Zmizte z obrazovky!

Karel Voříšek
Karel Voříšek (Foto: Dana Kolářová, Mária Rušinová, Daniel Černovský, Martin Hykl, Pavel Machan, herminapress.cz, Prima, ara )

Vyhrožování, policie a soud! Tím si prošel prošel Karel Voříšek (53). Nejen on jako hvězda Primy se stal terčem muže, který moderátorům hrozil fyzickým napadením.

Strach a bezmoc! „Chodily mi a dalším kolegům výhrůžné maily. Televize to nebrala na lehkou váhu. Skončilo to u soudu,“ přiznal Nedělnímu Aha! moderátor. „Psal nám, ať zmizíme z obrazovky,“ prozradila více informací Voříškova kolegyně ze zpravodajství Primy, moderátorka Krimi zpráv Bára Kozáková (36) o jejich společném pronásledovateli, který se podepisoval Taťka Šmoula.

Není tedy divu, že to mají oba dodnes v živé paměti. „V době, kdy už jsem byla těhotná, zhruba před dvěma lety, si mě a Karla Voříška vyhlédl člověk, který nám dvěma pod přezdívkou přes sociální sítě a e-maily začal vyhrožovat,“ zavzpomínala Kozáková. „Jinak že si na mě počká před studiem a zmaluje mi obličej, že mě nikdo nepozná. V tomhle případě padlo trestní oznámení, řešilo to právní oddělení a případ se nakonec projednával u soudu,“ dodala.

Není tedy divu, že své hvězdy chránila i televize. „Vždy děláme maximum pro ochranu a bezpečnost moderátorů a reportérů. Konkrétní opatření nebudeme z taktických důvodů prozrazovat. V případě, že dojde k vyhrožování nebo jiným výpadům proti moderátorům či redaktorům našich pořadů, řešíme taková jednání neprodleně s příslušnými státními orgány, zejména s Policií ČR,“ řekla Nedělnímu Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Kulka v obálce! 
Kozáková má ale za sebou ještě drsnější způsob vyhrožování. „V září 2014 mi přišla na Primu poštou kulka v obálce. Řešili jsme to s právním oddělením, které to nahlásilo na policii. Obratem přijela kriminálka, technici s kufříky a všem lidem, kteří na obálku sahali, odebrali otisky. Nebyla to přímá výhrůžka, ale tyhle situace se nemají podceňovat,“ popsala další hororový zážitek.

Další pronásledované hvězdy
Známá tvář díky obrazovce nemá tedy jen své pozitivní stránky v podobě popularity. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili i další známé osobnosti.

Chtěli jí useknout hlavu
Nora Fridrichová (39)
„Smrt Fridrichové by měla blahodárný vliv na společnost! Česká televize by se měla vystřílet jako Charlie Hebdo! Sekání hlav by se mělo zavést i v Česku,“ takové veřejně napsané komentáře na sociální síti na hlavu moderátorky pořadu 168 hodin musela řešit policie.

Najížděli na něj autem
Matěj Rychlý (27)
I synovi herce Petra Rychlého (51), reportérovi Krimi zpráv, šlo o život. Nedávno ho při natáčení reportáže o týraném stádě koní napadla žena ve voze. „Začala na nás zničehonic najíždět autem, pak vystoupila a začala se sápat po kameře,“ popsal událost, která byla i zaznamenána na kameru, reportér Primy.



Přečtěte si
-bello-
13. 3. 2017 • 00:24

Já se na TV fakt vůbec nedívám, já to prostě neumím .Zprávy atd. mám na netu a co potřebuju si najdu taky na netu. Přesto sem tam jdu ty zprávy nebo dokumenty nebo filmy na pár min. prolustrovat. Tak 1x za 2 měsíce, abych byla v obraze.Sešup je v kvalitě šílenej, nejen v Prima TV !!! Tendenční kecy a ustrašení reportéři, protože aby nepřišli o místo.

ararat
12. 3. 2017 • 13:59

Václav Přívora Za to jak lžete ve zprávách se nedivím, že slabší jedinec podlehne a bude na Vás útočit, ale máte kliku, protože až někdo bude chtít zaútočit tak varování nepřijde!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ To se tito píše schovaný a anonymní na diskuzi co?V relu bys měl hnědky v kalotách Ty jsi směšný

cotonice
12. 3. 2017 • 12:49

Vysílaní Primy je dnes skutečně jen pro silné povahy. Zpravodajství je jedna lež za druhou a pokud nelžou , tak prostě neinformují !!! Voříšek s tím svým "Prima jede" opravdu zaslouží přes hubu ! Konečně se Primo chovejte jako solidní novináři a reportéři a lidé si vás budou vážit .Zatím jste opravdovou žumpou, jak říká prezident !

znalec
12. 3. 2017 • 10:55

tak tato hvězda primy je registrována v seznamech stb kromě toho , že je to důležtý člen teplé komunity...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.