Ťukněte si s celebritou! Podnikatelka Anife Vyskočilová slaví 43 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Podnikatelka Anife Vyskočilová slaví 43

Anife Vyskočilová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Anife Vyskočilová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.  (Foto: Karel Kopáč, Pavel Machan, ara)

43. narozeniny dnes slaví podnikatelka Anife Vyskočilová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Anife Ismet Vyskočilová Hassan je známá bulharská tanečnice, herečka a moderátorka. Je známá svým temperamentem a manželstvím s hercem Ivanem Vyskočilem. Anife se narodila 12. března 1974 ve vesničce z oblasti Deli-Orman, kde žijí převážně etničtní Turci. Anife je osmanská Turkyně a její předkové zůstaly v Bulharsku i po Osmanské říši.


Anife Vyskočilová poprvé navštívila Českou republiku v roce 1995, ale nezůstala tu. Souhrou náhod tu o rok později zůstala a seznámila se se svým pozdějším manželem, hercem Ivanem Vyskočilem. Vzali se v roce 1997, ale manželství nevydrželo a dvojice se rozvedla v květnu 2006.

Anife Vyskočilová je divadelní herečka, poprvé stála na jevišti ve hře Gustava Skály Tanec mezi vejci. Od roku 2000 hrála v divadle Metro na Národní třídě v Praze. Prosadila se i jako moderátorka s roztomilou češtinou. Měla svůj vlastní pořad na rádiu F1 s názvem Šílená Anife a také pořad Trafika na TV Nova. Nyní začala podnikat ve své kavárně Anicafé v centru Prahy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.