Renata Kajdžas: Tony, chci11 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Renata Kajdžas: Tony, chci11 milionů!

Renata Kajdžas
Renata Kajdžas (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Renata Kajdžas (32), manželka milionáře Tonyho Jalovce (31), vítěze druhé řady VyVolených, má zřejmě pořád málo! Dokonce prý zvažuje svou účast ve třetí řadě VyVolených, jejíž castingy právě probíhají! Že by manželům Jalovcovým začaly docházet bankovky?

Jak si jinak vysvětlit Renatin údajný zájem o třetí řadu VyVolených. „Po pornoherci Rosenbergovi prý chce do VyVolených i Kajdžas. Na castingu se ale zatím ještě neobjevila,“ řekl deníku Aha! zdroj z televize Prima. Renata Kajdžas už jednu reality show absolvovala – Velkého Bratra (Big Brother) na Nově, velkou oblibu u diváků však nezískala. Chce proti sobě poštvat diváky znova? Manžel Tony je však přesvědčený, že účast jeho ženy v další reality show je naprostý výmysl. „Kdo vám to řekl? Renata rozhodně s ničím takovým nepřišla. Nechce už mít s showbyznysem vůbec nic společného,“ řekl nám do telefonu lehce naštvaně Tony Jalovec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.