Bílá si zase kupuje lásku? Dáreček pro milence za 550 tisíc korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bílá si zase kupuje lásku? Dáreček pro milence za 550 tisíc korun!

Kam se milenci na novém stroji asi vypraví?
Kam se milenci na novém stroji asi vypraví? (archiv L. Bílé)

O zpěvačce se dobře ví, že své milence ráda obdarovává drahými prezenty. Jenže všechny ty předražené věcičky jí bohužel lásku neudrží, jak se ostatně už několikrát na vlastní kůži přesvědčila...

Nový objev Lucie Bílé (50) Radek Filipi (33) dostal více než skvěle načasovaný dáreček. Začíná totiž jaro a s ním i motorkářská sezóna. V garáži zpěvaččina otvovického sídla se tudíž blyští nadupaný Harley Davidson za zhruba 550 tisíc korun! "No není harley sexy?" okomentovala koupi sama Lucie. Co to bude asi příště, vždyť pokud si pamatujete, exmanžel Vašek Noid Bárta od ní dostal nahrávací studio za 3 mega!



Přečtěte si
-bello-
11. 3. 2017 • 12:01

On má hnusný tělo. Bicepsy vyhnaný tak, že si musí nechávat šít košile ?Takhle hnusný těla se ukazovala na jarmarcích, nebo v cirkusech Žádné štíhlé svaly, ale nabušená bílkovina letí.Fuj, dyť tihle blbci ani nepřipaží a valí se jak hroudy.

-bello-
11. 3. 2017 • 11:46

robin5 jj, dočkáme se Upletla si bič . Mladej svobodnej chlap a motorkářskej svět ? Fakt je úplně blbá ? P.S.já jsem holka , ne chlap

antonuis.j
11. 3. 2017 • 10:28

Ale babi, naštěstí já nemám zapotřebí obskakovat starou uječenou cikánku, aby mě dotovala. HD mám, už druhý, moje polovička má Virago a zrovna budeme pro ni kupovat HD Sportster - za naše peníze, ne dar od staré doroty. Chudák se s ní musí fotit (což ještě jde, i když ta ostuda..) a v noci -musí se opít jak Dán, aby tu šerednou stařenu obskočil - a to je hnusná představa, za to by mně ani nejepší a nejdražší motorka nestála, ani Indian. Takže ostuda je to pro su starou uřvanou dorotu, která nemá na pořádného chlapa a sex si musí kupovat a ten primitiveček - asi jeho rodiče musí hanbou hořet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.