Miss ČR 1998 Stočesová: Mám o sebe strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss ČR 1998 Stočesová: Mám o sebe strach!

Kateřina Stočesová je za volantem jako doma.
Kateřina Stočesová je za volantem jako doma. (Archiv)

Takhle křehká blondýnka se opravdu nezdá. Královna krásy z roku 1998 Kateřina Stočesová (37) už v pubertě podlehla zálibě k rychlým kolům a nezůstala jen u nich. Řidičák si udělala i na další stroje.

„Od sedmnácti jezdím na traktoru. V osmnácti jsem si udělala řidičák na auto a na motorku. Pak náklaďák a autobus, potom přišel přívěs a návěs,“ svěřila deníku Aha! bývalá modelka, která se rozhodně za své řidičské dovednosti nemusí stydět.

Miluje řízení
„S náklaďákem jsem jednu dobu jezdila, mám i profesák, ale jak se tomu člověk nevěnuje, tak z toho vypadne. A pak u autobusu jsem si říkala, že se mi to může k něčemu hodit, že třeba pojedeme s partičkou známých, tak můžeme někam vyrazit a nebude problém to uřídit,“ sdělila Kateřina, která zatím s autobusem nejela.

„Ale teď jsme si půjčovali obytný vůz. Na něco nestačí jen řidičák na auto, takže se mi to hodí, ty velký auta mi nevadí a nedělá mi to problém,“ prozradila blondýnka, která od mládí ráda jezdila na motorce. Co se jí narodila dcera Annemarie (5) a syn Christopher (2) na ně ale často nesedá. „Mám o sebe strach,“ svěřila Katka, která se už do modelingu nehrne. „Mám s partnerem Alešem golfovou prodejnu a věnujeme se tomu už skoro deset let a je tolik práce, že ani do společnosti příliš nechodím,“ dodala.



Přečtěte si
tenerife
10. 3. 2017 • 13:13

Kateřina byla jedna z nejhezčích Missek,to se nedá srovnat s tou slečnou, co byla zvolena v minulém ročníku,Kateřina a Alena Šeredová byly fakt pěkné ženské, které měly půvab a byly sexi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.