Emma Smetana chystá skandální odhalení před soudem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Emma Smetana chystá skandální odhalení před soudem!

Na zpívající moderátorku prý v Televizních novinách nezbylo místo...
Na zpívající moderátorku prý v Televizních novinách nezbylo místo... (Foto Aha!: M. Pátek, K. Kopáč, M. Přibyl, P. Machan, ara)

Bývalá zprávařka nemůže podle všeho stále zkousnout vyhazov z televize a tak plánuje odvetu. Podala prý žalobu a volá si na pomoc někdejší kolegy!

Devětadvacetiletá Emma Smetana vyrazila na válečnou stezku! Tedy alespoň dle informací magazínu Sedmička, podle kterého měla na svého bývalého zaměstnavatele podat žalobu kvůli neplatné výpovědi. Proč? Během své práce měla zjistit, že vedení telky manipuluje jak s obsahem reportáží, tak s reportéry. U soudu ji má podpořit i Láďa Hruška, zda dorazí i Hanuš Hanzlík je zatím ve hvězdách. 

"Oznámila jsem to nejvyššímu vedení a to na to reagovalo tak, že jsem dostala výpověď," komentovala to Emma v interview pro Forum 24 a výhrůžně dodala: "To, kdo za tím stál, je mi známo, ale hodlám to odhalit až v rámci soudu, protože jsme podali žalobu o neplatnost výpovědi a u soudu zaznějí všechny okolnosti mého odchodu. Bude to velké odhalení, a myslím si, že to bude větší skandál než celá kauza kolem zadávání reportáží o uprchlících v televizi Prima!"

 



Přečtěte si
amej
9. 3. 2017 • 14:47

Naprosto přesně vyjádřeno a naprostý souhlas.

alex0800
9. 3. 2017 • 13:48

Vzpomínám si na kauzu Štěpka, kterou se představila její příbuzná Tohle bude obdoba.. Holt Prima rodinka.. Asi proto výpad proti Nově, jakožto konkurenci ;-) Já bych dodal, že holt francouzské kořeny v rodové linii se projevují především ve vyspělosti myšlení.. Pozdravujte zelenýho politika i s jeho pomocnicí Štěpkou, která šlápla na nejedno kuří oko.. Holt to jsou ty francouzské manýry.. Proč si je neukazují ve francii? Jako Sluníčkáři musejí milovat ty NO-GO zóny plné multi-kulti lačných chlapců.. Proč zevlují tady, kde ještě jejich multi-kulti nesklízí ovoce v podobě násobků trestných činů? Že by se ve francii již tolik báli znásilnění či dekapitace od těch milujících "rodin s dětmi", že radši smrdí v této Habsburské republice? Jé, já zas něco proflákl navzdory přání praneteře Masaryka.. Holt DNA je sviňa;-)

bursik
9. 3. 2017 • 12:31

boj o koryta a velke penize kolemTV se motaji klany a totez Politika, premysli nad velkou vlakovou loupezi jiz znarodneni strasna svoloc jiz 3.generace i s jejich fagany

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.