Modelku stihla strašná diagnóza: Tak mě změnil nádor na mozku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelku stihla strašná diagnóza: Tak mě změnil nádor na mozku!

Rok 2015 - Krásná modelka snila o závratné kariéře.
Rok 2015 - Krásná modelka snila o závratné kariéře. (Foto: Profimedia.cz)

Floridská modelka Vicki Perez se během pár měsíců změnila k nepoznání. Vždy dokonale vysportovaná dívka se sexy postavičkou a dokonale vyváženým jídelníčkem začala od října 2015 přibírat, opuchaly jí končetiny tak, že si nebyla schopná obout boty. Ze svých 58 kg šla až na 78 kg!

Na rukou se jí také začala objevovat děsivá vyrážka. Návštěva lékaře jí způsobila šok. Její změnu způsobil obrovský nádor na mozku, který vyvolal Cushingův syndrom. „Nevím, jak dlouho jsem to měla, ale myslela jsem si, že určitě zemřu,“ uvedla modelka.

Vloni v červnu šla poprvé pod nůž, pak ji ještě čekala druhá operace. Teď se zotavuje a těší se na návrat do normálního života. „Je to pomalý proces. Stále se necítím být absolutně v pořádku, ale vidím už první úspěchy,“ říká Vicki. 

Víte, že...
...Cushingův syndrom je endokrinní porucha způsobená vysokou hladinou hormonu kortizolu, který se tvoří v kůře nadledvin? Mezi projevy nemoci patří zvýšená chuť k jídlu, obezita, únava, změny nálad, deprese, zvýšení krevního tlaku a diabetes. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.