Ťukněte si s celebritou! Zpěvačka Lucie Vondráčková slaví 37 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ťukněte si s celebritou! Zpěvačka Lucie Vondráčková slaví 37

Lucie Vondráčková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Lucie Vondráčková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto Aha! – Jan Tůma, Lenka Hatašová, ara)

37. narozeniny dnes slaví zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Na pražské konzervatoři absolvovala Lucie Vondráčková hudebně-dramatický obor. Studia nezanedbala ani na Filosofické fakultě Karlovy university, kde získala titul doktorky filozofie. Před kamerou se poprvé předvedla v seriálu Území bílých králů, kde si zahrála po boku Miroslava Etzlera nebo Pavla Zedníčka. Následovalo drama Nejasná zpráva o konci světa, pohádky Šmankote, babičko, čaruj a Královský slib nebo komedie Snowboarďáci. Výrazné role získala i do filmového muzikálu Kvaska nebo hororu Labyrint.

Od útlého věku kráčí Lucie Vondráčková i po divadelních prknech. V roce 1992 si zahrála ve hře Saténový střevíček, kterou uvedlo Národní divadlo. Spolupracovala i s Divadlem Rokoko nebo s divadelním spolkem Kašpar. Předvedla se v hudebních Starcích na chmelu, v Bratrech Karamazových i ve Višňovém sadu. Neminuly ji ani muzikály Excalibur, Tajemství a Touha.

Už ve dvanácti letech moderovala Lucie Vondráčková pořad pro děti Marmeláda. Stejně se jmenuje i její debutová deska. Mezi její nejznámější hitovky patří Džíny, Strach, Úplně down nebo nezkrotný Vítr.

První velkou láskou Lucie Vondráčkové byl herec Michal Dlouhý. Následovaly románky s krasobruslařem Tomášem Vernerem, zpěvákem Richardem Krajčem nebo fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Hokejista Tomáš Plekanec se s ní oženil v roce 2011. S ním má dva syny.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.