Tajnůstkář Habera! Tuhle měl v posteli před Peštovou a má s ní i dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajnůstkář Habera! Tuhle měl v posteli před Peštovou a má s ní i dceru

Pavol Habera s vnučkou Elizabeth
Pavol Habera s vnučkou Elizabeth (Foto: Petr Novotný, TV Nova, Instagram, ČT, herminapress.cz)

To, že je Palo Habera už sedmnáct let šťastný po boku krásné Daniely Peštové, všichni víme. Jenže před ní měl oblíbený zpěvák ještě jednu velkou lásku, jeho exmanželku Naďu. Snímek ženy, o které veřejnost neměla většího zdání, se objevil na Facebooku jejich dcery Zuzany.

 S Danielou PeštovouHabera dvě děti, jenže s Naďou také zplodil dceru – Zuzanu. Právě Haberova nejstarší dcera se na podzim loňského roku stala podruhé maminkou a na sociální síti se pochlubila snímkem Haberových vnoučat s babičkou Naďou. Na fotografii ženy, jejíž podoba byla dlouhá léta záhadou, upozornila slovenská televize Markíza v pořadu Smotánka. Jak dnes vypadá žena, která byla první vyvolenou oblíbeného zpěváka, se podívejte v naší fotogalerii.



Přečtěte si
anjelik
15. 4. 2017 • 18:56

Čo to pletieš o nás a politiku?A vy tiež k nám chodíte furt.A načo ste si volili Babisa?My sme nevolili.A Paľo Habera nič nemá spoločné s politikou.Paľo spieva u vás aj u nás a pokiaľ viem zarába eurách a nie vašich českých korunách.A navyše má aj u vás vypredané haly.viem bola som.A ja keď idem na nejakého speváka a ktorý je inej vlasti neriešim ako ty.To je všetko politika.bello prosím ťa neplet politiku sem.Obyčajní ľudia Čech a zo Slovenska za to nemôžu.

anjelik
15. 4. 2017 • 18:49

Vadia ti Slováci?Dobre čochvíľa budú utečenci aj moslimi u vás Potom budete nariekat.

rockyshowman
9. 3. 2017 • 09:29

Hulvát zůstane hulvátem. Doporučuji se nachlastat pálenky, lahnut pod horu a zaspívat si hore hajom. Beiio má 100% pravdu. Jen hulvát a primitiv se neumí slušně vyjadřovat. Znám hodně slovenských občanů, kteří své zemi svým chováním a vyjadřováním nedělají ostudu. To jsou PÁNÍ SLOVÁCI, takových si vážíme.

-bello-
9. 3. 2017 • 00:53

Mracik přijeď do Prahy a srovnej těch 25.000 Slováků na vysokých školách co se roztahují po Praze, jakože jim patří. Nie !!! Nejsme Československo , chtěli jste se odrthnout a my zaplaťpánubohu navzdory blbému Havlovi byli pro. Jenže - pořád námm dlužíte za těch 80 let podpory + nyní naše dodace vašich studentů na našich školách a na můj vkus, moc si tady vyskakujete.nejste doma, víme ?!

-bello-
9. 3. 2017 • 00:48

rockyshowman Slováci nás poslední léta berou útokem a jen co zvolí chudá a tupá chátra Babiše premiérem, můžem jim to tady u nás předat už úplně celý ! Nějakej Habera je nepodstatnej ! Ten a vlastenec?Kdyby byl, je na Slovači a tvoří svým zpěvem pro slovenský národní důchod

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.