Gott to přepsal na Ivanu! Za 1 korunu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gott to přepsal na Ivanu! Za 1 korunu...

Ivana Gottová je šéfkou agentury, která zastupuje jejího muže.
Ivana Gottová je šéfkou agentury, která zastupuje jejího muže. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl )

Po roce opět navštívil právníky a pokračuje v převodech majetku na manželku! Po vile na Bertramce a pozemků okolo ní tentokrát Karel Gott (77) nechal na Ivanu (41) plně napsat firmu, kterou v létě roku 2015 založil. Teď z ní ale jmenovitě odešel!

Společnost Karel Gott Agency s.r.o. zakládal zpěvák sám. Byl tehdy jediným společníkem s vkladem 1 Kč. Podle zakladatelské listiny byl do začátku letošního roku jednatelem firmy nejen on, ale také jeho manželka. Teď je vše jinak! Po boji s rakovinou mízních uzlin, následné operaci vyhřezlé ploténky, zápalu plic a akutní operaci střev se zpěvák rozhodl, že z firmy, která ho zastupuje a řídí jeho pracovní program, odejde úplně.

Soud letos 18. ledna vymazal z vedení firmy společníka Karla Gotta a jako nového jediného společníka zapsal Ivanu Gottovou s tím, že jako zaplatila jednu korunu. Slavíkova žena je tak hlavní šéfkou firmy, která schvaluje či odmítá pracovní nabídky jejího muže. Vzdal se svého snu
„Od momentu, kdy jsem začal dráhu profesionálního zpěváka, jsem snil o tom mít vlastní agenturu, ve které si budu sám určovat, co budu dělat, jak a kdy. Ale protože to v prvních třiceti letech mé kariéry nebylo možné, došlo k tomu konečně teď. Náplní naší nové společnosti bude řídit a koordinovat mé pracovní aktivity do dalších dlouhých let, kdy budu zpívat,“ říkával Gott. 

Karel: Ženě důvěřuji!

"Jako zpěvák mám daleko blíže k hudbě než k obchodování a s tím souvisejícímu papírování. Dál se budu věnovat aktivitám, které mě baví, a proto jsem chod agentury přenechal své ženě, které plně důvěřuji."

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
antonuis.j
8. 3. 2017 • 09:16

Piš, muži - Všechno mé ženě Filoméně!

Shelby16
8. 3. 2017 • 01:41

Veškeré jmění, movitý i nemovitý majetek Ivance ! Nezapomenout ani obchodní a umělecká práva - vše Ivance, jen aby po jeho smrti neznikl nějaký nárok taky dvěma starším dcerám ! To by Ivanka nepřežila !

babatomanija
7. 3. 2017 • 16:54

Asi nechce moc nechat těm starším, a pořáek?Jsou přeci zákony a zákonné dělení, takže se chová vlastně svéhlavě a někteří jedinci dělají valstně vždycky všechno nějak "po svém" dobře, jako ten sňatek na last minut, atd......

babatomanija
7. 3. 2017 • 16:48

Piš Karle dokud ruka slouží. jejn, aby byla pak ještě síla na případné přepsání závěti. někdy už na to senior nemá odvahu a raději mlčky trpí.....

qwertina
7. 3. 2017 • 16:29

dutchshulz Karlusa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.