Dívenku (†3) prznil otec: Obhajoba zvrhlíka bere dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dívenku (†3) prznil otec: Obhajoba zvrhlíka bere dech!

K úmrtí malé Kyheshy-Lee Joughin došlo v roce 2013. Mezi obviněnými je i její otec.
K úmrtí malé Kyheshy-Lee Joughin došlo v roce 2013. Mezi obviněnými je i její otec. (Foto: ara)

K úmrtí malé Kyheshy-Lee Joughin došlo už v roce 2013. V průběhu soudního líčení však vyplývají na povrch otřesné informace.

Z dívčiny smrti je obviněný její otec - Mathew Lee Williamson, který jí fyzicky týral i sexuálně zneužíval. Soud v Brisbane muže obvinil z toho, že dceru nevzal lékaři, přestože zvracela, měla modřiny a v jejích plínkách byla krev.

Mezi vyšetřovanými spolubydlící otce Christopher Kent, který vypověděl, že Mathew dívenku zneužíval pravidelně. Oba muži se vzájemně obviňují z dívčiny smrti. Server Mirror.co.uk přišel s informací, že dívenka prosila, aby už jí táta na zadeček nesahal. „Tehdy jsem neposlouchal, nemyslel jsem na to,“ hájil se před soudem otec, jeho advokát tvrdí, že muž má "psychologickou abnormalitu".

Podle svědků měl tyranský otec dceru týden před smrtí praštit do břicha a držet jí při tom ruce. „Ona plakala a plakala a plakala, jediné co Matt udělal, bylo, že na ní vřískal. Dal jí facku a pak jí ještě jednou udeřil,“ zaznělo u soudu.

Soudního jednání se zúčastnila i Danielle Joughin – matka dívenky. Ta nedokáže pochopit, že jejímu děvčátku nikdo nepomohl.  Soudní jednání bude pokračovat 16. března.



Přečtěte si
diodaa
6. 3. 2017 • 15:42

No vida k čemu by byl dobrý trest smrti. Pokud budeme takové to věci omlouvat nepříčetností, budou se opakovat. A navíc od takového člověka nelze nikdy nic očekávat dobrého. Měla by se jasně uvěřejnit jeho fotka a identifikační ůdaje o tom co kde spáchal, aby to každý věděl. U nás je bohužel taková svoboda, že až potřetí dotyčný někoho zabie, až potom se mu neumožní setkávat se s lidmi. Je odříznut od zbytku světa, ale k čemu to je, aby se živil z našich daní. Nevím k čemu jsou takové zákony a svoboda která stejně už není. Dívka bude mít jistě doživotní následky. Jednak fyzické, a později duševní. Takoví násilníci si nezaslouží žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.