Exkluzivní fotogalerie: Paroubková opustila tajnou skrýš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní fotogalerie: Paroubková opustila tajnou skrýš!

Petra Paroubková v sobotu předala Jiřímu dceru.
Petra Paroubková v sobotu předala Jiřímu dceru. (Foto: K. Kopáč, M. Rušinová, D. Černovský, A. Malachovský)

Před třemi týdny se ukázalo, že nad manželstvím Jiřího a Petry Paroubkových se stahují mračna. Veřejnost se dozvěděla poměrně dost informací o jejich problémech, řešila se i péče o jejich dceru Margaritku. V sobotu předala Petra expremiérovi dceru na víkend. Fotografové Blesku byli u toho.

Petra Paroubková se objevila unavená se ztrhaným výrazem ve tváři. Podle informací Blesku bydlí v Praze v pronajatém bytě a komunikuje jen s vybraným okruhem lidí. „S Petrou nekomunikuji, respektive ona nekomunikuje. Protože nemá mobil. Oprava: já její současný mobil neznám, což je asi účel,“ prozradil Paroubek.

Díky předběžnému opatření však mohl expremiér strávit s dcerou víkend. Ten jí vzal se synem Jiřím (32) a jeho přítelkyní Terezou (34) na výlet. Jak jejich dcera zvládá vypjatou rodinou situaci není známo, ale podle Paroubkových slov by souhlasila, aby se k sobě s táta s mámou vrátili. Nicméně podle psychologa Miloslava Čedíka je důležité, aby se Paroubkovi na péči o dceru domluvili co nejdříve. „Všechny ty procesy strašně dlouho trvají a dítěti běží čas, kdy nemá jistoty,“ uvedl Čedík pro Blesk.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.