Drama Jiřího Bartošky a jeho manželky... Kolaps na Lvech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drama Jiřího Bartošky a jeho manželky... Kolaps na Lvech!

Jiří Bartoška s manželkou.
Jiří Bartoška s manželkou. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl)

Dramatické chvíle místo nekonečných oslav si prožil Jiří Bartoška (69) během slavnostního večera u příležitosti předávání Českých lvů. On sám sice třímal v ruce svou sošku, jenže to bylo nepodstatné. V jednu chvíli měl obrovský strach o svou ženu Andreu (64)! Spolu se přesunuli slavit do kuřáckého salonku Rudolfina, jenže jeho paní se po dvou hodinách udělalo tak zle, že musela zasahovat záchranka. Dokonce skončila v nemocnici!

Zakouřené prostředí, vydýchaný vzduch, to nejspíš způsobilo, že se manželce šéfa karlovarského festivalu udělalo zle. „Kamarádi na nic nečekali a okamžitě nechali zavolat záchranku. Ta po chvíli dorazila a mezitím se o ni snažili ostatní postarat. Eliška Balzerová ji ovívala, aby se k ní dostala alespoň  trocha vzduchu,“ popsal svědek událost deníku Aha!. Vzhledem k tomu, že prostory večírku byly narvané k prasknutí, nechala se Andrea Bartošková odvést zadním východem za doprovodu lékaře ven.

„Všechno je v pořádku, už jedeme domů, nic se neděje,“ povídal Jiří Bartoška, jenž po celou dobu svou choť doprovázel. Než aby ji nechal odvézt sanitkou, raději ji odvezl do špitálu v Motole svým vozem. „V nemocnici paní Bartoškovou vyšetřili a propustili do domácího léčení, pan Bartoška zatím čekal venku a nevózně kouřil jednu cigaretu za druhou,“ popsal svěděk události. Kolem druhé hodiny pak oba opustili nemocnici a vydali se směrem k domovu.

Znovu v Motole
Herec Jiří Bartoška odvezl svou paní do motolské nemocnice. Tamním lékařům bezmezně věří, právě oni mu pomohli v boji s rakovinou lymfatických uzlin. Věřil tedy, že se tam se stejnou péčí postarají i o jeho ženu.

Soška za přínos
Jiří Bartoška dostal ocenění za mimořádný přínos české kinematografii, v sobotu si ho převzal spolu s Evou Zaoralovou za organizaci filmového festivalu v Karlových Varech. Spolu pak předávali cenu za nejlepší film. „Teď  Hollywoodu ukážeme, jak se to dělá,“ prohlásil Bartoška v narážce na zmatky provázející letošní předávání Oscarů, kdy nejprve vyhlásili špatný snímek.



Přečtěte si
defakto
24. 3. 2017 • 21:53

... madam nemá tolik chlastat !

bursik
6. 3. 2017 • 10:05

dobrovolne se nechat zavrit do smradlave kurarny je stejne jako kdyby ji opilci pocurali saty a valela se tam s nima na schodech To nemohou odejit i s Balcerovyma do kulturnejsiho prostredi v nejakem nobl podniku? Uroven hrozna pryprezident festivalu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.