Partyšová se vrací: Už jsem dospěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Partyšová se vrací: Už jsem dospěla!

Gábina zvolila pro prezentaci svého nového alba civilní a decentní fotografie.
Gábina zvolila pro prezentaci svého nového alba civilní a decentní fotografie. (www.igabriela.cz)

PRAHA – Gábina Partyšová (29) se vrací do naší popmusic! Půvabná moderátorka, která před pár lety na sebe upozornila jako poprocková zpěvačka, teď chystá velký hudební návrat. Partyšové nyní vychází v pořadí již čtvrtá deska, která vznikala tři roky a Gábina si na ní dala opravdu velmi záležet.

Sice tomu předcházel tvrdý trénink a hodiny strávené v hudebním studiu, ale zpěvačka prý nechtěla nic opomenout. Kvůli nové desce dokonce docházela dlouhou dobu na čtyři hodiny týdně studovat zpěv u profesorky Vavrečkové.

„Nová deska Gabriela 2007 je dospělejší, zralejší a barevnější než předchozí cédéčko,“ řekla deníku Aha! ke své desce Partyšová, která si jednu dobu říkala Rebeka a pod tímto jménem vydala předchozí dvě alba. Nyní se Gábina vrátila ke svému původnímu pěveckému jménu Gabriela, pod kterým před deseti lety u EMI vydala své debutové album. A nový disk je tedy jejím návratem k popu.

Na albu nechybí dvě písně z filmu Divoké Kočky od Diane Warren, které jsou Gábininou srdeční záležitostí, a i další písničky od zkušených skladatelů osloví spíše ženy ve věku nad dvacet let. Gábina se podílela i na námětech a obsahu téměř všech textů svých písniček. Hudbu nahrál Dan Hádl a sbory nazpívala mladá nadějná zpěvačka Eliška Vlašicová.

Titulní písničku s názvem Heart Breakers z desky, kterou složil Petr Roškaňuk – kytarista ze Žlutého psa, již pět týdnů hrají rádia a je v současné době v první patnáctce nejhranějších písní českého éteru. Na desce se také objeví píseň Karla Svobody Fotograf (Flash), kterou pro něho Gábina nazpívala k jeho 65. narozeninám.

Jestli si tedy Gábina splní konečně svůj sen a stane se populární zpěvačkou, musí posoudit až posluchači, každopádně na svém novém albu odvedla velký kus práce a k úspěchu má našlápnuto. Ukázky písniček si můžete poslechnout i na jejích internetových stránkách na www.igabriela.cz.


8.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.