Ilona Csáková: Vdala se pro peníze, pak se rozvedla a teď... Další milenec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ilona Csáková: Vdala se pro peníze, pak se rozvedla a teď... Další milenec?

Ilona se Sváťou.
Ilona se Sváťou. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Nový milenec? Zpěvačka Ilona Csáková (36) dorazila na křest cédéčka duetů Heleny Vondráčkové a Jiřího Korna s pánským doprovodem. A chovala se k němu více než důvěrně.

Nový milenec? Zpěvačka Ilona Csáková (36) dorazila na křest cédéčka duetů Heleny Vondráčkové a Jiřího Korna s pánským doprovodem. A chovala se k němu více než důvěrně. Něžné dotyky, špitání do ucha a intimní konverzace v ústraní. Většina hostů měla jasno. Csáková má nového milence! Deníku Aha! se navíc podařilo zjistit, kdo byl tímto tajemným mužem po boku populární zpěvačky!

Csáková si na křest přivedla herce pražského Divadla ABC Svatopluka Schullera. A z každého jejich pohybu bylo zřejmé, že se znají velmi důvěrně. Zpěvačka dokonce pohledného herce představila i Heleně Vondráčkové. „Jé, ten je hezkej. Jak to, že o tom nic nevím,“ řekla pak překvapená Vondráčková Csákové. Že by se v životě zpěvačky a porotkyně SuperStar objevil nový muž? Csáková kolem svého vztahu s Schullerem mlží. „Se Sváťou jsme jen kamarádi. Známe se už hrozně dlouho. Poznali jsme se v Mostu. Já tehdy začínala v kapele Laura a její tygři a Sváťa tehdy hrál v mosteckém divadle,“ řekla deníku Aha! Ilona, když jsme se jí na její vztah s hercem přímo zeptali.

„Náhodou jsme zjistili, že oba jdeme na stejnou akci, a tak jsme se dohodli, že si vzájemně uděláme doprovod,“ vysvětlovala Csáková společnou účast na křtu. Zpěvačka tak tvrdí, že je i nadále sama. Poslední vztah Csákové skončil před několika týdny, kdy se za dramatických okolností rozešla s ženatým plzeňským podnikatelem Alešem Konečným. Ten byl několikrát přistižen, jak ráno opouští Csákové byt, ale Ilona vždy tvrdila, že je s Konečným jen kamarádka. Na podivné vztahy je ostatně Csáková specialistka. V minulosti se totiž například vdala a zase rozvedla jen proto, aby získala od státu byt. „Tehdy neexistovala jiná možnost, jak získat byt, tak jsem se to prostě rozhodla řešit svatbou na oko,“ vysvětlila své tehdejší podivné počínání Csáková. Čeho se od sexy zpěvačky ještě dočkáme v budoucnosti?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.