Lucie Vondráčková: Zbohatla o půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Vondráčková: Zbohatla o půl milionu!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Profimedia, Machan, Hykl, Pátek)

V Čechách platí za hvězdu první velikosti a sbírá jednoho Slavíka za druhým, za mořem ale její jméno nikdo nezná. Možná proto kanadští a američtí kolegové nad Lucií Vondráčkovou (36), která získala roli ve filmu The Perfect Kiss, nejprve ohrnovali nos! I přesto vydělala 500 000 korun.

Prozradila to herečka a producentka Martina Adamcová, proslavená soutěží Hry bez hranic či rolí četařky Babinčákové v Tankovém praporu, která se do Kanady vdala už v 90. letech. Právě ta totiž Vondráčkovou v Kanadě k filmu dostala. „Kolegové byli zpočátku takoví zdrženliví... Lucka tam začíná, a když začínáte, tak si lidé říkají, proč právě ona, proč ne jiná a tak dále,“ říká Adamcová.

Vondráčková prý ale skepsi brzy prolomila. „Musím říct, že Lucie se ukázala jako velice spontánní a inteligentní herečka. Nakonec kanadští i američtí kolegové ocenili její herectví a kolegialitu,“ dodává Adamcová s tím, že v plánu mají už teď další film. A pro manželku hokejisty Tomáše Plekance (34) může filmování znamenat i slušný příjem do domácího rozpočtu! „Je placená jako všichni herci, podle tabulek místní herecké asociace,“ svěřil Nedělnímu Aha! zdroj obeznámený s natáčením. Při zhruba 20 natáčecích dnech prý Vondráčková inkasovala v přepočtu přibližně 25 000 korun za den, dohromady si tedy vydělala za svůj první kanadský snímek půl milionu korun!



Přečtěte si
antonuis.j
6. 3. 2017 • 10:16

Jak tak někteří hluší neustále básní o jejím zpěvu (který neexistuje) a hlavně jakou má skvělou rodinku, vypadá to, že slavíky dostává za rodinu. Jinak je docela milá a sympatická, ale taková infantilní - zastavila se ve vývoji mezi pubertální holkou a ženou - a ne moc chytrá, Krátce řečeno - stará mladá neslaná nemastná,

-bello-
5. 3. 2017 • 23:06

Vysoké herecké kvality v cajdáku Perfect Kiss už projevila , tak snad ještě ve zpěvu ! Snad aby Kanada taky zřídila " isntituci " Zlatý slavík.

dingous
5. 3. 2017 • 21:30

promyňte, madam, opravím si to...samozřejmě tam mělo být "xycht"

Matos7
5. 3. 2017 • 11:55

Asi okradla tátu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.